Pomoc oko krcanja zvucnika, adsl-a !!!

MilanM90

Početnik
Poruka
2
Mozda nisam nasao pravo mjesto za temu, ali boze moj uputite ma ako sam pogresio!
Generalno imam dva problema:
- Moj prvi prblem odnosi se na zvucnike koje imam. Zvucnici su logitec x-240 2.1, a zvucna kartica mi je Realtek. Za zvucnu karticu mi trebaju drajveri Realtek High Definition Audio Driver R1.87, ali za win 7 koje ne mogu da nadjem na netu ni na cd-ovima koje imam nemaju. Medjutim on je pronasao neke drajvere, zvucnici rade to nije problem. Nego problem je u tome sto mi zvucnici konstantno krce kada ne pjeva nikakva pjesma i kada pojacavam i smanjujem na njima, kao da mjenjam frekvencije na radiju. Cak sta vise na nekim polozajima pojacavanja cuje se neka prica npr utakmica sa nekih kanala ali skroz tiho. (npr. Malopre sam cuo neki njemacki jezik na zvucnicima, ali signal nije iz moje kuce) Ako neko zna sta tu moze da se uradi i da se pomogne, bio bih mu zahvalan!

-Drugi problem vezan je za internet i kucni telefon. Koristim ADSL kao sto sam napisao i u nazivu teme, imam cak i onaj njihov IPTV. Situacija je sledeca kada mi zazvoni kucni telefon u pridzemlju i neko se javi, automatski mi puca konekcija adsl-a. Sto nije slucaj sa telefonom koji je prikljucen na spliter i modem koji se nalazi na spratu.

Hvala unaprjed.

1. trebao si da citas komentare pre kupovine zvucnika http://www.itsvet.com/proizvod/logitech-x-240/comp_tehn_speakers/31/519,vec smo imali ovakvu temu cini mi se gde su zvucnici hvatali neku radio stanicu,moracu da pronadjem i vidim jel nadjeno resenje za to
2. adsl mora da ide preko splitera da se to ne bi desavalo
ajde pronadji pa mi javi. Nisam to nigdje procitao :/
A adsl i ide preko splitera, da nema mozda kakve veze sa tim usko rasporedjeno sve i modem i spliter i zvucnici mozda sve to jedno drugo remeti :/

Ovo sa zvucnicima sam i sam doziveo, isto logitec 2.1! Zakonacio sam se kod druga, i tako legao ali cujem muziku (radio) u sobi, ali ne kontam odakle? Ustanem i prosunjam po sobi, vidim nista od multimedie nije ukljuceno, ali cuje se kod kompa, a on ugasen :eek: ?! Iscupam onaj dzek iz kompa ali i dalje se cuje. Pojacam do daske i cuje se onako polu tiho (jasno) neka radio stanica.
Gadan trip, nisam nikom smeo ni da kazem do skoro :D

Back