Flex90
Obećava
- Poruka
- 53
Pozdrav, Drugari. Dakle stize nam nova godina, a dosao do nekog novca, pa mi je potrebna mala pomoc. Posto se zaista ne razumem oko graficke,maticne ploce, procesora i ostalih komponenti , zamolio bih drage forumase za malu pomoc. Interesuje me da li moze da se sklopi neka konfiguarcija do 50.000 dinara , ne racunajuci monitor, zvucnike, misa i tastaturu, dakle samo kuciste.
Posto sam veliki ljubitelj igara, zelim neku masinu koja ce da mi podrzava igrice makar naredne 3-4god. Grafika mi nikada nije bila toliko bitno koliko mi je gameplay, dakle zadovoljio bih se za dolazecim igricama cak i na Normal detalje. Dakle, sta vi mislite, moze li da se sastavi nesto od ovoga? Zamolio bih za malu pomoc, unapred zahvalan!
Posto sam veliki ljubitelj igara, zelim neku masinu koja ce da mi podrzava igrice makar naredne 3-4god. Grafika mi nikada nije bila toliko bitno koliko mi je gameplay, dakle zadovoljio bih se za dolazecim igricama cak i na Normal detalje. Dakle, sta vi mislite, moze li da se sastavi nesto od ovoga? Zamolio bih za malu pomoc, unapred zahvalan!