GospodinTitan
Početnik
- Poruka
- 4
Bio sam sa jednom devojkom upoznao sam se tu noc sa njom, i za krato vreme smo se smuvali (isto vece) malo ali bas malo smo popili cak mi se i ona prva nabacivala. Sledeci dan tj. sutra dan od te noci kada smo se videli pravili smo se i jedno i drugo ludi (Sto mi je krivo) ali je i dalje pokazivala zainteresovanost za mene. Kada je otisla tj. kada se vratila kuci u svoj grad "Uzice" posle jedno vreme smo se fino dopisvali, posle cega je pocela da me blago kulira, i napisala mi je da ima nekog momka i da joj je lepo u vezi ali da se nada da ce joj ovde lepse biti... Sada kada opet treba da dodje opet mi se redovnije javlja i ponasa se malo zainteresovanije. Sta mislite da li da pokusam da je smuvam na istu foru malo da pijemo ili je to previse glupo da se radi 2 puta(Iako je ona mene smuvala prvi put), mada mi je sada najveci problem sto ima momka pa mozda nece hteti, mada i dalje mislim da gaji neke emocije prema meni koje se mogu opet probuditi... Pa ako ima neko pametan da mi da savet sta da radim, unaped zahvalan..