Pomoc ok Generals Zero-hour

• Začetnik teme Začetnik teme -
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Gost
Kupio sam CD za dodatak Generalsa , tj. patch,mape..... Ali kad prebacim foldere on mi kaze da mora da resetujem kompis. i posle kad opet hocu da pokrenem igru izbaci mi opet da mora da se restartuje i tako stalno? Jer zna neko gde treba da se stave ti folderi ili nesto tako...?

Čekaj malo... Jel ovo pitanje u vezi C&C:Zero Hour?
ko jeste onda... Ja koliko znam Zero Hour je posebna igra tj. nije nikakav patch za originalni C&C. Dolazi na 2 CD-a i instalira se normalno kao i svaka druga igra, znači, nema nikakvog prebacivanja foldera i tome slično.

Ovako,ovaj patch je u prodaji u Nisu,kao poseban CD,znaci kao dodatak za Zero Hour.Nije zvanican patch,vec je neko izgleda od nasih to uradio.Treba mi pomoc da resim problem oko ubacivanja novih patcheva u originalni Generals Zero Hour.Cim ubacim novi patch,kompis mi se restartuje i prilikom startovanja XP mi se pojavljuje Generate key.Sta da radim sa njim ? Prilikom ponovnog startovanja igre,opet mi trazi restartovanje kompisa da bi se startovao novi patch i tako u nedogled.Hvala unapred !!!

Gost 2:
Ovako,ovaj patch je u prodaji u Nisu,kao poseban CD,znaci kao dodatak za Zero Hour.Nije zvanican patch,vec je neko izgleda od nasih to uradio.Treba mi pomoc da resim problem oko ubacivanja novih patcheva u originalni Generals Zero Hour.Cim ubacim novi patch,kompis mi se restartuje i prilikom startovanja XP mi se pojavljuje Generate key.Sta da radim sa njim ? Prilikom ponovnog startovanja igre,opet mi trazi restartovanje kompisa da bi se startovao novi patch i tako u nedogled.Hvala unapred !!!
E bas to sto si ti rekao!!! i meni se isto to desava?

Back