mario80
Stara legenda
- Poruka
- 80.199
Prvo se namire krupni igrači miševi uvek ispuše.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni neko blizak je imao pozitivno iskustvo sa njima bili su brzi i profesionalni, sada čitam izgleda da ne posluju više.Pronasao sam po forumima info da je direktor Ivan iz VOZZI zaposlen [a mozda i vlasnik] firmi Kontinental, Tesla i Atlas.
Nikad vise privatno auto osiguranje, sve su to ista vnago![]()
AMSS su najnepovoljniji ali ispada da su najpovoljniji. Stara drzavna [sada SNS] firma sa velikim kapitalom u slucaju sudskog spora tj bankrota-pukotine.Meni neko blizak je imao pozitivno iskustvo sa njima bili su brzi i profesionalni, sada čitam izgleda da ne posluju više.
Ja imam AMSS.
I ja sam čula i negativna , ali mora čovek da ima neko osiguranje. Ja sam uzela uključujući i Evropu , čini mi se da je bilo oko 3000 din.AMSS su najnepovoljniji ali ispada da su najpovoljniji. Stara drzavna [sada SNS] firma sa velikim kapitalomu slucaju sudsko spora tj bankrota-pukotine.
Mada i za njih sam cuo negativna iskustva
Svakako, i to je daleko jeftinije od privatne šlep službe kada se desi nevolja i ako uopšte neko želi da dođe.Sada im je taj Evropa paket 7.500 din sto mi deluje i realno.
Koliko para toliko i muzike![]()
Kako kad je besplatan slep ?Mislim da su mi uzeli 10 -15 hiljada za 10- 15 km.
Ne, ne, to je bilo pre nego što sam uzela osiguranje AMSS, nisam imala nijedno.Kako kad je besplatan slep ?
Trazio sam i nasao da je direktor Atlasa neki Ivan koji je bio direktror VOZZI-ja,AMSS mi ide uz garanciju za auto za međunarodno imam Atlas.
Nisam srećom imao potrebe za testiranjem, ali iz istraživanja došao do zaključka da je to i najbolja kombinacija, naročito pošto je Vozzi i formalno pokojni.
Koristio sam 2-3 godine Atlas i stvarno su bili za preporuku. Onda se pojavilo Tesla osiguranje i njihov sam clan takodje par godina. I oni su takodje za svaku pohvalu. Koristio sam usluge i jednih i drugih. Odmah su se javljali na telefon i slep je uvek stizao u najbrzem mogucem roku. Zavisi od mesta gde vam stane auto. I sve je uvek bilo ispostovano kao sto pise u ugovoru i nema nikavih skrivenih stavki.Imate li iskustva sa nekim od putnih osiguranja [pomoc na putu] ?
Citam po netu da se VOZZI uopste ne javlja na telefon a AMSS se javi, kazu javice se kasnije da nadju pomoc i vise nikad se ne jave. Za Atlas nisam nista nasao osim reklame tako da za njih nemam pojma.
Pored toga sto se ne javljaju na telefon citam za VOZZI da su u finansijskim problemima, ne isplacuju ni plate zaposlenima, ovo, ono.....a ja bas kod njih vec godinama imam medjunarodni paket pomoci na putu koji mi nikada nije trebao.
Kakva su Vasa iskustva ?