pomoc moja najbolja drugarica se totalno promenila

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hay~Lin~:
Promenila se,postala je drustvenija i druzi se mnogo vishe sa drugim ljudima nego samnom.
Pre smo se vidjale svakog dana a sad jedva samo jednom nedeljno.I sad stalno ide na tashmajdan(u beogradu) i samo pricha o drugovima i drugaricama odande.NEMOJTE mi reci da idem sa njom pokushala sam niko pa ni ona me nije primecivala.Ja po prirodi sam stidljiva i kad bi pokushala da kazem neshto smeshno pred njima verovatno bi se obrukala jer ne mogu da sklopim jednu normalnu rechenicu koja je sad u modi.Jednostavno nemogu da se uklopim a i ona vishe nije ista kao shto je pre bila molivam pomozite mi malo shta da radim

Nisam znala da rechenica moze da bude u modi.... :mad: :shock: :roll:

Ja se sa svojim najboljim drugom znam 12 godina. I nikada se nismo posvadjali ni oko čega. Iako sada idemo u druge škole, i on ima svoje društvo i ja svoje stalno se družimo mi iz osnovne, naša ekipice sa salajke. Idemo svugde zajedno i kad nam je dobro i kad se smorimo. Nas nekiloko i svi idemo u druge škole, ali smo još uvek nerazdvojni. Tako da nemojte da mi pričate o tome kako je našla nove drugove pa se ne druži sa tobom, te priče ne piju vodu, to nisu PRAVI drugovi...

Hay~Lin~:
Promenila se,postala je drustvenija i druzi se mnogo vishe sa drugim ljudima nego samnom.
Pre smo se vidjale svakog dana a sad jedva samo jednom nedeljno.I sad stalno ide na tashmajdan(u beogradu) i samo pricha o drugovima i drugaricama odande.NEMOJTE mi reci da idem sa njom pokushala sam niko pa ni ona me nije primecivala.Ja po prirodi sam stidljiva i kad bi pokushala da kazem neshto smeshno pred njima verovatno bi se obrukala jer ne mogu da sklopim jednu normalnu rechenicu koja je sad u modi.Jednostavno nemogu da se uklopim a i ona vishe nije ista kao shto je pre bila molivam pomozite mi malo shta da radim
izgleda da ona tebe nije smatrala za najboljom drugaricom...
nije jedina...nacicesh drugu8-)

videh u tvom profilu da imas samo 12 god......mlada si jos za te prave prijateljske probleme,veruj mi imam iskustva sa pravim prob. i ljudima koje sam znala mnogo vise nego ti pa su se najgore pokazali....zaebala me naj drugarica koja mi je skoro 11 god bila naj....jos si mlada,naicices na druge ljude,i ona je isto tako mlada,i verovatno joj je naisao period u zivotu kad zeli da se istice,pokazuje u drustvu,itd...pretpostavljam da ti je jako krivo zbog toga,pa pokusaj da nadjes jos nekog sebi slicnog,a nju neko vreme pusti i videces sta ce na kraju biti ;)

Hay~Lin~:
pa nije tako lako s njom sam imala nezaboravne trnutke i drugarice smo vec 6godina

E NEMOJ MI o tim s*anjima "najbolje drugarice". Daj bre SWE JE RELATIWNO!!! kazem ti iz licnog iskustwa. moja ex naj ortakinja mi je u trenutku kada mi je bilo najteze rekla da je Kaca (devojka iz razreda koju smo do tada obe mrzele) mnogo bolja osoba od mene i da ona nece da se wise druzi sa mnom. osecala sam se kao da sam sama ostala na celom swetu. RAZLOG je u tome sto sam se prewise wezala za nju. moj ti je sawet nadji neku drugu drugaricu koja ce ti biti kao najbolja (ali nikad najbolja!) a i kad ona smori, otkaci je i nadji nowu!!! ziwot je suwise kratak da bi tugowala za drugaricom koja wise ne zasluzuje ne da je pogledas! a kad bude sxwatila koliko joj znacis (kao sto je i moja, wremenom) ONA CE BITI NA GUBITKU!!! :!: :!: :!: pozz

yowana '91.:
E NEMOJ MI o tim s*anjima "najbolje drugarice". Daj bre SWE JE RELATIWNO!!! kazem ti iz licnog iskustwa. moja ex naj ortakinja mi je u trenutku kada mi je bilo najteze rekla da je Kaca (devojka iz razreda koju smo do tada obe mrzele) mnogo bolja osoba od mene i da ona nece da se wise druzi sa mnom. osecala sam se kao da sam sama ostala na celom swetu. RAZLOG je u tome sto sam se prewise wezala za nju. moj ti je sawet nadji neku drugu drugaricu koja ce ti biti kao najbolja (ali nikad najbolja!) a i kad ona smori, otkaci je i nadji nowu!!! ziwot je suwise kratak da bi tugowala za drugaricom koja wise ne zasluzuje ne da je pogledas! a kad bude sxwatila koliko joj znacis (kao sto je i moja, wremenom) ONA CE BITI NA GUBITKU!!! :!: :!: :!: pozz
ti to kradesh fore od ajnshtajna? :lol:
mislim da ipak treba da je zadrzi kao naj drygaricy...ali da ipak nadje dryshtvo y kojem se ne bi osecala zapyshteno... :roll:

Hay~Lin~:

Veruj mi, to se isto desilo sa mojom najboljom drugaricom. Isto je pocela da izlazi sa novim drustvom, mene nikada nije zvala, posle nekog vremena je krenula da mi ide na zivce tako da sam je odje*ala i sad joj samo kazem cao, u prolazu. Inace u to vreme kada je ona pocela da izlazi sa novim drustvom i ja sam ali razlika je bila u tome da sam ja nju uvek zvala da ide samnom. Moj savet, zaboravi je. Ona je sad u nekom svom svetu. ;-)

Hay~Lin~:
Ovako: Uzmi jedno krilo od sismisa, zatim cetri zmijska oka i tri roga od jednoroga. Onda lepo to kuvaj tri sata u blatu u kom se pre toga valjala divlja svinja. Posle treceg sata dodaj tri kapi crvene tecnosti sa Allways Uloska (nazalost, mora biti tvoja) i saku punu dlaka sa kose tvoje drugarice. Posle kuvati jos pola sata na blagoj vatri. Kad to skuvas, poljubi zabu, a onda popi smesu, a onda moras da se popiskis na osobu sa kojom zelis da ti bude prijatelj do kraja zivota...

Alo bre, devojcice! Dosadila si joj! Nemoj da budes egoista i nemoj da pokusavas da je vratis, jer jednostavno vise joj nisi zanimljiva. Vise su joj dosadile price tipa "uh, videla sam ga danas... joj kako je sladak..." I hoce nesto drugo, a to drugo nalazi u svom novom drustvu. Prijatelji se menjaju, ljudi se menjaju, zelje se menjaju... ebote cak i i ova planeta se menja! Shvati to i nemoj da budes egoista.

Ako si uvredjena, nemoj biti.

Slazem se. I ja sam se druzila sa jednom drugaricom od 3. razreda, i bile smo bash naj, sve smo radile i svuda smo ishle zajedno, ali je sad stvarno pochela da me smara sa onim: "Jooj shto sam videla jednog danas..kako je sladak..upoznali smo se..bla,bla..." I kad je otishla na more i upoznala neko drushtvo tamo,stalno se vidja sa njima i posle mi to preprichava (pa shta to mene zanima kad ih i ne poznajem?!?) Stvarno vishe nemamo o chemu da prichamo i moramo da sachekamo jedno nedelju-dve da bismo uopshte i mogle neshto da prichamo, a da se vidjamo svaki dan samo bismo cutale. Verovatno i ta tvoja drugarica pokushava da nadje neko zanimljivo drushtvo, neshto novo, pa ne mozete se celog zivota izolovati. Veruj mi, i ja sam mislila da je moguce, ali nije. Pa kad je i ona nashla novo drushtvo, nashla sam ga i ja, a uopshte nisam ni toliko drushtvena.

nensy4ever:
ti to kradesh fore od ajnshtajna? :lol:
mislim da ipak treba da je zadrzi kao naj drygaricy...ali da ipak nadje dryshtvo y kojem se ne bi osecala zapyshteno... :roll:

Sto da je zadrzi ? Da bi je ova i dalje iskoriscavala i zvala samo kada joj svi ostali otkazu susret ? Mislim da joj tako nesto ne treba u zivotu. Ne mora da se posvadja sa njom, ali mogu da nastave da se povremeno druze i bez da ona nju smatra za najbolju drugaricu dok joj to uopste nije uzvraceno.

Ru_bi_tch:
Sto da je zadrzi ? Da bi je ova i dalje iskoriscavala i zvala samo kada joj svi ostali otkazu susret ? Mislim da joj tako nesto ne treba u zivotu. Ne mora da se posvadja sa njom, ali mogu da nastave da se povremeno druze i bez da ona nju smatra za najbolju drugaricu dok joj to uopste nije uzvraceno.
ajd ovako...prochitaj ostale postove i videcesh da treba da je zadrzi...makar bile i na nekoj trenytnoj distanci....
jer ne nalazi se najbolja drygarica svaki dan na svakom koraq... ;)

Silent Bob:
Ovako: Uzmi jedno krilo od sismisa, zatim cetri zmijska oka i tri roga od jednoroga. Onda lepo to kuvaj tri sata u blatu u kom se pre toga valjala divlja svinja. Posle treceg sata dodaj tri kapi crvene tecnosti sa Allways Uloska (nazalost, mora biti tvoja) i saku punu dlaka sa kose tvoje drugarice. Posle kuvati jos pola sata na blagoj vatri. Kad to skuvas, poljubi zabu, a onda popi smesu, a onda moras da se popiskis na osobu sa kojom zelis da ti bude prijatelj do kraja zivota...

Alo bre, devojcice! Dosadila si joj! Nemoj da budes egoista i nemoj da pokusavas da je vratis, jer jednostavno vise joj nisi zanimljiva. Vise su joj dosadile price tipa "uh, videla sam ga danas... joj kako je sladak..." I hoce nesto drugo, a to drugo nalazi u svom novom drustvu. Prijatelji se menjaju, ljudi se menjaju, zelje se menjaju... ebote cak i i ova planeta se menja! Shvati to i nemoj da budes egoista.

Ako si uvredjena, nemoj biti.
da,a ona sa 12 god bas moze tako da razmislja...... :roll: bolje da joj nisi nista ni rekao :roll: svasta

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back