POMOĆ!!! Moj otac ima koronu već nedelju dana

Jako bitna stavka. Postaraj se da ti roditelj jede. Mora da jede da bi organizam imao kalorije da pokrene procese i sisteme. Nauka kao i medicina nemaju jos uvek dobre odgovore kako organizam funkcionise. Pre godinu dana tek su otkrili najveci organ za koji nisu ni znali da je organ. Dakle, nemamo pojma o sistemima organizma i ne znamo kako funkcionisemo. Jetra ima 500 funkcija i non stop se sazna jos nesto novo. Znaci roditelj mora da jede da bi imao snage da se samozaleci. Spremi neku klopu koju voli. Obogati obroke vitaminima i mozda neka zacinjena klopa, da mirise i probudi apetit. Meni se otvara apetit uz salate, luk ima horor dobro antibakterijsko dejstvo, med je jako zdrav. Pomorandze su preukusne. I ljuto mi budi apetit. Slano. Pomfrit sa vegetom npr i mladi luk i jos neka salata. I to ce povuci dosta tecnosti a bitno je unosenje tecnosti kada imas temp. Drugo, na taj nacin se organizam cisti od toksina, izbacujemo ih kroz mokracu i znojenjem ali da bi piskili ili se oznojili moramo da unesemo tecnost. Cajevi. Limun. Paprika ima vise vitamina Ce Od limuna, limun ima samo bolji marketing i aromate koji daju ukus. Tresnja je nevidjeno dobra. Jagoda. I ne ostavljaj oca samog nadji mu se uvek pri ruci i telefoniraj ako nisi kuci budi upucen kako se oseca, da li je bolje.

vidi stvarno ima. BiH je uvezla ali i zabranila taj lek

Zabranjen ili ne, jedan poznanik ga našao i kupio u jednom federalnom gradu.. 2 pakovanja tableta platio oko 600km (300e).. da li je bio od pomoći ili ne, teško je zaključiti.

Inače, sve je donekle podnošljivo i "bezazleno" bez temperature, tako da se ne treba kockati bespotrebno sa zdravljem i životom.

Moj otac ima koronu veck nedelju dana. Ujutru mu je manja temparatura, mozda je cak i nema ne znam, ali uvece mu poraste na 38.5. Isao je na snimanje pluca i ima kao neke senke, malo kasljuca, ne puno. Malaksao je. Promenoio je terapio pre dva dana. Danas mu je temparatura malo spala i imao je uvece 38.2. Jel moze neko da objasni da li to moze da se prosiri ili ce prestati.

PLZZ SAVET NEKO!!!
Pa sta da kazemo,cajevi sa puno limuna i med

Moj otac ima koronu veck nedelju dana. Ujutru mu je manja temparatura, mozda je cak i nema ne znam, ali uvece mu poraste na 38.5. Isao je na snimanje pluca i ima kao neke senke, malo kasljuca, ne puno. Malaksao je. Promenoio je terapio pre dva dana. Danas mu je temparatura malo spala i imao je uvece 38.2. Jel moze neko da objasni da li to moze da se prosiri ili ce prestati.

PLZZ SAVET NEKO!!!
ako je bio kod lekara i dobio terapiju a nije u kovid bolnici, trebalo bi da bude bolje
ali ako mu temperatura ne spada ,najbolje je da ga ponovo odvedes kod lekara u kovid ambulantu i to odmah da resis nedoumicu
gde ce mu verovatno dati nesto za skidanje temperatire ili promeniti terapiju

PLZZ SAVET NEKO!!!
šta pije od terapije?
kakvi su mu crp i d-dimer? kako stoji sa leukocitima i trombocitima ako je radio krvnu sliku?

inače, verovatno je imaš i ti ako ste bili u kontaktu, sad se čitave porodice zaražavaju sa ovim britanskim sojem...

On sada verovatno ima u sebi veliki sekret u obliku virusai to mu pravi probleme.Ako moze i ima snage neka proba 2 dana nista da ne jede samo taj sekret da izbacuje povracanjem i na drugi nacin preznojavanjem sve to da izbaci iz sebe.Bice tada dosta iscrpljen i trebalo bi da uzima tecnost da ne dehidrira ali po malo po pola case vode vise puta u toku dana.Jos da kupi u apoteci one kesice sto sprecavaju dehidrataciju mislim da se jedna ubaci u flasu od 1/2 litra vode i to se pije da bi ga osvezilo.Onda bi trebalo da mu bude lakse i da vise nema temperaturu.Sledece je da pocne po malo da jede pa sve vise neke i vitamine pa oporavak malo duzi dok sasvim ne prodje.

Back