Pomoc milim vas!

Djeneral7

Zainteresovan član
Poruka
118
Zdravo,mozda ima jos ovakvih tema,ali svima su razliciti simptomi.
Pa ovako,od prekjuce kad sam igrao fudbal osetio sam neko zujanje u usima,bio sam znojav a bio i neki vetar.Kad sam dosao kuci kao da sam imao neki pritisak u usima.
Ujutro sam ustao,i u levom uvetu sam osetio blagi bol (Sa njim sam i pre imao probleme,kad god se prehladim ono me zaboli...)
Sa stapicima za usi sam procackao levo uvo,i izvukao vecu kolicinu usne masti,ali to je tek pocetak mojih muka.Odmah nakon toga sam ogluveo na levo uvo :D
Slabije sam cuo nego na desno,valjda sam usnu mast ugurao jos vise tamo.To je tako ostalo do sinoc,manje sam cuo na levo,na desno ok...Sinoc resih da probam opet sa stapicima,prvo na levo,opet veca kolicina usne masti,i reko aj da proban na desno.Kad sam izvadio stapic iz uveta i tu sam slabije poceo da cujem u picku materinu,jutros isto sam slabo cuo,sad me boli desno,levo ne...Sutra cu ici kod ORL,na ciscenje,ne znam ni ja sta...Ali ja mislim da je to zbog cackalica za usi crkle dabogda,vise ni jednu necu uzeti.Zanima me vase misljenje,i kako izgleda to prociscavanje usiju.....Malo se plasim...:roll:

Е чоек, па уши се не чисте, поготово не тим ушним штапићима, то је зло, масони то направили како би чистио своје уши које не требају бити чисте, него пуне те масти која има сврху, да штити ухо и слично.

А немој ни случајно да идеш код тих ушних лекара, има да ти нешто ишчапркају, да ти кроз ухо убаце неки чип у мозак и онда да те прате, читају мисли.

А немој ни случајно да идеш код тих ушних лекара, има да ти нешто ишчапркају, да ти кроз ухо убаце неки чип у мозак и онда да те прате, читају мисли.

Ti si decko puko!

- - - - - - - - - -

Ма за крсту ти уши не требају...

Koju Krstu?

Zna li neko kako izgleda taj proces?

- - - - - - - - - -

Е мој ти, ал наседаш на ове савремене методе. медицину, то све ђаволски посо пу пу, ја једаред отишао код зубара да ми помогне око зуба, а он га извади, замисли. Па теби ће онда чупа уши.

Auuuuuuuu,Hvala na savetu,ne treba vise...

Moze biti nesto mnogo ozbiljnije.Ipak si ti igrao taj fuzbal na suncu,mozda te je malo zveknula suncanica,malo neki minijaturni slog i sad na jedno uvo slabije cujes...Bolje i to,nego u jezik...Cuvaj se malisa...

- - - - - - - - - -

Е мој ти, ал наседаш на ове савремене методе. медицину, то све ђаволски посо пу пу, ја једаред отишао код зубара да ми помогне око зуба, а он га извади, замисли. Па теби ће онда чупа уши.

:lol:
tako ja bio,on umesto da ga opravi,oni njegovi ''lekovi'' mi samo skroz raspali zub...Posle sam morao da vadim sta ostalo i da mi mece navlaku...Uzas...Sve sami DOKTORI...

Zna li neko kako izgleda taj proces?

- - - - - - - - - -

Auuuuuuuu,Hvala na savetu,ne treba vise...

Ево бићу озбиљан.
Нема чега да се плашиш, прегледаће ти уши са нечим, можда мало завуче нешто унутра, али ништа страшно неће дубоко да не оштети бубну опну, као кад ти гурнеш штапић, толико и даће ти неке капи да испираш, неку маст, отприлике тако некако.
Може бити да је нека мала упала, мада кажеш да имаш благе болове, прво си имао левог, па те престало, сад имаш десног, зато није толико страшно као права упала уха.

Без бриге.

Moze biti nesto mnogo ozbiljnije.Ipak si ti igrao taj fuzbal na suncu,mozda te je malo zveknula suncanica,malo neki minijaturni slog i sad na jedno uvo slabije cujes...Bolje i to,nego u jezik...Cuvaj se malisa...

- - - - - - - - - -

:lol:
tako ja bio,on umesto da ga opravi,oni njegovi ''lekovi'' mi samo skroz raspali zub...Posle sam morao da vadim sta ostalo i da mi mece navlaku...Uzas...Sve sami DOKTORI...

Све мој ти, све, ко Неша Стефановић, плагијат до плагијата.

Ti si decko puko!

- - - - - - - - - -

Koju Krstu?
Ma pusti Krstu, nego si ti stvarno puukoo..
Stapicima si mozda probusio bubnu opnu pa neces vise nikada nista da cujes, ali ima i to svojih prednosti.
Ima Siemensovih savrsenih slushnih aparata, jes da kostaju 2000 ojra samo za jedno uvo, al su mnogo dobri.
Elektronika par ekselans. 3 godine garancija.

Е чоек, па уши се не чисте, поготово не тим ушним штапићима, то је зло, масони то направили како би чистио своје уши које не требају бити чисте, него пуне те масти која има сврху, да штити ухо и слично.

do jaja! :mrgreen:

Back