Pomoć malom Lazaru

mrskoje

Početnik
Poruka
34
Svim ljudima dobre volje! Mali Lazar Selaković ima 4 godine i boluje od Daunovog sindroma. To je bolest koja usporava razvoj deteta. Njegovi roditelji su u vrlo nezavidnom položaju jer u porodici radi samo otac Radenko. Njegova majka Tanja ne može da radi jer sa malim Lazarom mora da se radi svakodnevno. Lazaru su potrebne tri terapije kojima je cena vrlo visoka. Čitaoci dnevnog lista „Blic” su sakupili novac za prvu terapiju, dok za za drugu terapiju donatori su bile užicke firme. Sada je Lazaru potrebna treća, poslednja terapija pred polazak u školu. Put i terapija u Novom Sadu , koštaju oko 1500 evra. Ako svako od nas pokloni po 1 ili 2 evra, bilo bi dovoljno jer na ovaj sajt dolazi veliki broj ljudi. Kontakt mail porodice Selakovic je:
lakimis@ptt.yu
Broj deviznog žiro računa je:
DELTA BANKA
17-302-0004022/0
Selakovic Radenko

OVAJ TEKST JE PRENET SA JEDNOG DRUGOG SAJTA,ALI NADAM SE DA NIKOME NECE SMETATI STO SAM OSTAVILO I BR. ZIRO RACUNA.

368186a1.jpg

PS: Molio bih moderatore da ovaj topic postave kao ljepljivi i da ga ne brisu, a razlog zbog koga sam ga ovde postavio je taj da nisam nasao bolji podforum za to i da ovvo veoma posjecen podforum.

ok....dao bi evro dva svakako.....par puta sam okreno onaj broj pa ti kao skine s rachuna za neki slichan plemeniti cilj....al ovo sa zhiro rachunom....ne mere....mislim ja se jedva nakanim da odem i uplatim ratu za kredit....il da podignem platu....imam neq fobiju od svega toga....e da imam neq kreditnu pa da mogu odavde....vrlo rado bih....ovako da se ne lazhemo....netje se dogoditi....jbte jesam li ja toliko lenj da to prelazi u neko zlo vetje od mene samoga....neverovatno

@Mrskoje
Onaj dodatni tekst da si u vezi mene napisao nasoa bih te i razbio te ko dete zvecku! A posle, kad bi te skupili u kesu, tuzio bih te!
Da se razumemo, totalno sam apolitican, nisam ni simpatizer a kamoli clan neke stranke, a od kad nemaju dobrih knjiga, nisam clan ni biblioteke vise, ne zanima me ni Ceda ni Meda ni Paja ni Jare....
Ali tako pisati o nekome je prosto uvredljivo za onog ko cita, da ne govorimo o doticnom.
Odakle ti samo tolika mera bezobrazluka, pitam se uvek kad procitam slicne nebuloze i bezobrazluke. Mozda je covek narkoman, mozda nije, mozda si i ti ali to ti ne daje za pravo da tako lupetas i blatis ljude, pa taman da imas 100% dokaze....

Moderatori bitrebali i na potpise da reaguju, takve stvari spadaju pod krsenje pravila Krstarice

Back