Hvala vam. Izgleda da imam drugi tip dijabetesa, bar mi je tako rekla doktorka. Citao sam na guglu i svugde pise da je ishrana najbitnija i da nije potrebno da uzimam lekove. Dosta vodim racuna o ishrani i fizickoj aktivnosti, slatkise izbegavam, ne pijem, ne pusim, cak i gazirane sokove retko. Maltene svaki dan sam u teretani vec nekoliko godina, igram fudbal takodje skoro svaki dan, "hemiju" ne koristim samo Whey 100% ali to je cist protein.. Imam 80kg i 185cm i doktorka mi kaze da cu mozda morati da "smrsam". O.O Znaci da batalim sve ovo i predjem na "salatice", nema sanse. Sala gotovo i nemam niti sam sklon gojenju, ni da hocu ne bih mogao da se ugojim salom tako da nemam sta da smrsam... Bas sam lose, nije mi ovo trebalo, verovatno cu uzimati lekove jer ne znam sta mogu da promenim u "navikama" da bih kontrolisao secer?

I rekli su mi "dodji ujutru". Inace imam i povisen donji pritisak, 92 mi je a gonji 120. I jos su mi neka sranja nasli sa srcem, neke sumove nemam pojma.. Skroz mi se sve zakomplikovalo za jedan dan. Taman nesto pocne da ide na bolje a zdravlje mi se s*ebe... Ne znam, kako bude bice.