Da li neko zna šta može da bude razlog da se kompijuter sam upali.
Najčešće odmah nakon gašenja.
Da li je možda u pitanju ploča ili napajanje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nakon gašenja na dugme, ili na Start opciju? Za prvi slučaj: Postavka u BIOS-u i shebano dugme za uključenje! Stavi da se gasi nakon 4 sekunde držanja dugmeta! Inače, zbog 'titranja' kontakta, čim si ga ugasio, on pomisli da ga želiš odmah i uključiti....Da li neko zna šta može da bude razlog da se kompijuter sam upali.
Da li neko zna šta može da bude razlog da se kompijuter sam upali.
Siguran si da si ga ugasio na opciju shutdown ili dugme?Da li neko zna šta može da bude razlog da se kompijuter sam upali.
Snima ga dok onanišeNeko te potajno gotivi preko kamere
Napajanje je simptom takav, pogotovo ako usred stajanja *bez opterecenja*, resetuje.meni se, naprotiv, sam gasi.odskora...pa se ili restartuje, ili trokira, pa moram sam palit...
e, to je, cini mi se napajanje... dal da teram kod majstora, kaze 2 soma zamena..
ma da, to je slucaj, ali opusteno.Napajanje je simptom takav, pogotovo ako usred stajanja *bez opterecenja*, resetuje.
Pazi, meni je napajanje spalilo maticnu i graficku iskakale varnicema da, to je slucaj, ali opusteno.nije nista grdje, lak je to problem, samo valja resiti sto pre, gadjam pre praznika,
jer kad duze traje, moze da osteti maticnu plocu. nervira me samo sto ne znam koliko cu dugo cekati da zavrsi posao,
guzve su sad svugde pred Novu godinu.Imam dve radnje u komsiluku, tu cu da vidim.
![]()
bedak..teram ovo pod hitno.Pazi, meni je napajanje spalilo maticnu i graficku iskakale varnice![]()
Kunfu napajanjePazi, meni je napajanje spalilo maticnu i graficku iskakale varnice![]()
Ma jok, coolermaster, krshina, sa raidmax imam mnogo vise srece, evo ga drzi 450W opterecenja ni da stucne a iz 2014,dokKunfu napajanje![]()
Ma jok, coolermaster, krshina, sa raidmax imam mnogo vise srece, evo ga drzi 450W opterecenja ni da stucne a iz 2014,dok
je ovaj cooler shit otisao mnogo pre... Brendovi nista ne znace...
Nema sigurnijeg alata.Popravlja sve sigurno.
To toSnima ga dok onaniše
Pa ono kad udjes u sleep budi se na pokret misa, drmanje tastature i slicno, ali i kad neki drajver zeza pa budi...i meni se odma probudi cim ga uspavam. tako je bilo do skoro,a onda sam ga resio nekako gasenjem "wake up" opcije usb portova i rutera u device manageru.
kompijuter?da..moguce je da je otisao u sleep ili hibernate mod.
Pa, ja verujem da više ne postoje nasilnici koji stisnu dugme mehanički da ugase komp.Nakon gašenja na dugme, ili na Start opciju?