JA predlazem jednog Mercedesa 190E iz '86-'88 auto nije skupo i veoma je zahvalno,a moze i E200 isto tih godina.Ovo su benzinci ali ne trose puno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Posebno verujem ovima kojima je AUTO u srednjem rodu.Cheaf:JA predlazem jednog Mercedesa 190E iz '86-'88 auto nije skupo i veoma je zahvalno,a moze i E200 isto tih godina.Ovo su benzinci ali ne trose puno.
Bustura:ja nerazumem cemu ovolika sprdnja na racun jednog pitanja.Kome jos zelite ladu.dali bi ste svojoj cerki za osamnesti rodjendan kupili ladu.
Sta da radi sa njom.Da bilduje svaki dan za volanom.Sem toga opsta je zabluda da je lada bezbedan i robustan auto.Izgleda tako ali nazalost limarija je jako meka.I pri najmanjem sudaru stradaju noseci delovi.Sem toga auto prevazidjen i ruzan.Svakako ne za jednu mladu damu.Auto tipa renault twingo ili toyota yaris su idealni za pocetnike.Dobra aktivna i pasivna bezbednost,niska potrosnja.Malo novca zahtevaju za odrztavanje i malo prostora za parkiranje.U svakom slucaju za tu svotu moze se sigurno kupiti jedan lep i solidan autic.sa malo volje moze se mali auto uz lepe felnice malo doteravanja napraviti preavi autopersonaliti.
Bustura:ja nerazumem cemu ovolika sprdnja na racun jednog pitanja.Kome jos zelite ladu.dali bi ste svojoj cerki za osamnesti rodjendan kupili ladu.
Sta da radi sa njom.Da bilduje svaki dan za volanom.Sem toga opsta je zabluda da je lada bezbedan i robustan auto.Izgleda tako ali nazalost limarija je jako meka.I pri najmanjem sudaru stradaju noseci delovi.Sem toga auto prevazidjen i ruzan.Svakako ne za jednu mladu damu.Auto tipa renault twingo ili toyota yaris su idealni za pocetnike.Dobra aktivna i pasivna bezbednost,niska potrosnja.Malo novca zahtevaju za odrztavanje i malo prostora za parkiranje.U svakom slucaju za tu svotu moze se sigurno kupiti jedan lep i solidan autic.sa malo volje moze se mali auto uz lepe felnice malo doteravanja napraviti preavi autopersonaliti.
Bustura, kakvi si nam putevi u SCG ja počinjem da razmišljam o amfibiji. Ona bi malo duže izdržala.Bustura:OK predajem se.NAJBOLJI,NAJLEPSI,NAJSIGURNIJI, automobil na svetu je RUSKA LADA NIVA.I kao takva zavrsimo sa pricom.Svaka mlada dama neka vozi ladu nivu.
Usput neka kupi cisternu za gorivo.Ponese malo para i gumene opanke.Pa put Sibirske tajge.Tamo na minus 50 naci ce srecu i popice puno votke.
Alo bre pa sta ce nekom auto za sve prilike.zena koja vozi po gradu ne trazi tenk.A sto se tice prethodne konstatacije odnosila je se na Ladu Rivu a ne na Nivu.
Sta fali ovom autu sto sam ja naveo. :?Espanol:Posebno verujem ovima kojima je AUTO u srednjem rodu.Cheaf:JA predlazem jednog Mercedesa 190E iz '86-'88 auto nije skupo i veoma je zahvalno,a moze i E200 isto tih godina.Ovo su benzinci ali ne trose puno.
Fali mu samo što taba 16-tu godinu i može u tom dobu da se zove Mercedes koliko hoće, to je krš! Uostalom protiv te serije je i udruženje nemačkih taksista protestvovalo zbog očajnog kvaliteta. I ponoviću još jednom, POLOVNJAK JE POLOVNJAK, bez obzira na marku i tip.Cheaf:Sta fali ovom autu sto sam ja naveo. :?Espanol:Posebno verujem ovima kojima je AUTO u srednjem rodu.Cheaf:JA predlazem jednog Mercedesa 190E iz '86-'88 auto nije skupo i veoma je zahvalno,a moze i E200 isto tih godina.Ovo su benzinci ali ne trose puno.
Ja sam samo predlozio mada nisam rekao da je bas ovaj model dobar,a otkud znam da ona oce novo ili polovno auto!!!Espanol:Fali mu samo što taba 16-tu godinu i može u tom dobu da se zove Mercedes koliko hoće, to je krš! Uostalom protiv te serije je i udruženje nemačkih taksista protestvovalo zbog očajnog kvaliteta. I ponoviću još jednom, POLOVNJAK JE POLOVNJAK, bez obzira na marku i tip.Cheaf:Sta fali ovom autu sto sam ja naveo. :?Espanol:Posebno verujem ovima kojima je AUTO u srednjem rodu.Cheaf:JA predlazem jednog Mercedesa 190E iz '86-'88 auto nije skupo i veoma je zahvalno,a moze i E200 isto tih godina.Ovo su benzinci ali ne trose puno.![]()
Ma nije dremka, nego, polako ljudi. Pa i urednici imaju dušu. Ne mogu baš 100% vremena da k'o policajac nadzirem. Ja dođem na forum nekoliko puta dnevno, bacim pogled š'a se dešava, ponešto uredim (jerbo sam urednik, jelte) i pičim. To je to.Espanol:Alo moderator, dremka uhvatila, šta li?![]()
Liberal:Bustura:ja nerazumem cemu ovolika sprdnja na racun jednog pitanja.Kome jos zelite ladu.dali bi ste svojoj cerki za osamnesti rodjendan kupili ladu.
O kakvom twingu pricate pa to je jedno veliko smece od auta moja sestra ga ima i redovno joj se kvari iako je auto star svega 4 godine smece je.
Ali isto tako i Lada Niva je totalan promasaj za cure iskreno da vidim curu za volanom Nive odvalio bih se od smijeha.
Za tu lovu moj savjet je da kupis Golf 4 poznajem decka koji prodaje golf 4 na NP tablice 99 god 6500€ mada nijesam siguran da li je prodao do sada ali mogu da se raspitam vrlo lako i da ti dam br telefona.