pomoc kako pokreniti program neki

The Graeat Gatsby

Veoma poznat
Banovan
Poruka
13.394
Hteo sam da nadjem na netu advanced system 10 + serial, naravno budala ja nisam isao preko torenta vec preko nekog sajta... Preuzeo sam program i uz instalaciju dobio dashline,mashowifi i jos autotune.
Imam windows 7, ali po izgledu sada podseca na windows 95.
Lap ok radi ali nece da se pokrene niti jedan program, ni add or remove programs, ni my computer propetirs ili neka druga instalacija, imao sam pre instalacije srecom NOD, koji mi je zabelazio nakon te instalacije 73 virusa, utklonio je, i kao sto rekoh windows 7 sada podseca na windows 95. Nece cak ni da se pokrene task manager nego moram rucno ctrl+alt+delete i run task menager.
Kako mogu da unstaliram taj dashline kada mi nedozvoljava ni da instaliram neki program a ni da udjem u add or remove?
Ima on uinstal svoj ali kaze DELETE ALL MY PERSONAL DATA TOO.
Skenirao sam nakon toga vise puta sa NODOM sve i nula virusa ali opet isto.
Ne mogu ni da widim verziju vindowsa jer nedozvoljava propetirs na icemu! Pa da instaliram taj isti win 7, jer lap nije moj.

Imam osecaj da mi nedozvoljava radnje koje idu preko kursora... Dok npr kao sto rekoh task menager sam pokrenuo sa tastaturom.
Da li bi mi tu nekako pomogao command prommt pri uinstalaciji tog programa i instaliranju nekog uinstalera? ili anti virusa?

Uzmi od ms direktno, navedeni imaju sigurno neki virus, iz gvna u gvna.

Download Windows 7 Disc Images (ISO Files) potreban ti serijski broj

ja mislim da model laptopa je nebitan jer windows 7 ide na 32, 64, i 86bit, bar tako mislim. Moj je windows na 32bit

Uvek je bitno da znamo o čemu se radi, možda poseduje leptop recovery.... imaš win na hdd.
Nije samo fora win instalirati, odakle uzeti drivere...srpska posla izmišljati ponovo točak.
Treba daj kako, šta...svaki bitan info mora vi čovek izvuče iz nosa...z:mrgreen:

Poslednja izmena:
Uzmi od ms direktno, navedeni imaju sigurno neki virus, iz gvna u gvna.

Download Windows 7 Disc Images (ISO Files) potreban ti serijski broj

Uvek je bitno da znamo o čemu se radi, možda poseduje leptop recovery.... imaš win na hdd.
Nije samo fora win instalirati, odakle uzeti drivere...srpska posla izmišljati ponovo točak.
Treba daj kako, šta...svaki bitan info mora vi čovek izvuče iz nosa...z:mrgreen:

da li mogu da instaliram windows bez seriskog broja?

Poseduješ netbook, kako je lepo znati o čemu uopšte pričamo. ;)

Dobro bi bilo pokrenuti njegov win.

Da bi ti stvarno pomogao, potrudi se da mi tačno navedeš koji je model to izgleda ovako ``Acer TravelMate P278-MG-76L2``

Windows 7 Starter Full Version Free Download ISO

Create Windows 7 Bootable USB Drive From ISO File

kako da saznam puni naziv modela laptopa? pise mi na pooledjini samo travel mate
320GBHDD,
DVD-super multi DL drive,
Acer Nplifly (sitnim slovima 1:1:1 -valjda ne vidi se dobro) 802.11b/g/n
Multi-in-1 card reader
6-cell Li-ion battery

acer reliability

kucao sam u startu netbook i nema nista, nootepad imam?
da li mogu ja to bez usb-a? jer je drug kupio novi lap a nije mu radio cd pa me zvao da mu presnimim na usb, a ja sam samo presnimio ostalo nisam imao pojma.
dovnloaduje se

Poslednja izmena:
Обриши цео хард диск пре инсталације, вероватно има ДОС запис.

То можеш учинити са неким Линуксом који подигнеш са ЦД/ДВД медија, или флеша, који има програм за хард дискове, Гпартед или слично.

Можеш и инсталирати ГПАРТЕД на УСБ флеш:

http://gparted.org/liveusb.php

Poslednja izmena:

Back