domacin_uzice
Domaćin
- Poruka
- 3.643
> Dakle o cemu se radi. U Martu ove godine tacnije 19.03.2007. godine primljen sam na lecenje u opstu bolnicu u Uzicu zbog bolova u grudnom kosu sa leve strane. Odmah po prijemu na decije odeljenje tacnije 21. Marta poslata je krv na institut torlak da se uradi test na "Koksaki" virus. Po recima sto pedijatara, sto kardiologa, grudnih i ostalih doktora sve je po njima ukazivalo na ovaj virus.
> Na moje pitanje koje sam postavio doktorci koja me je lecila, a ujedno je i nacelnik odeljenja "Kada ce ti rezultati biti gotovi, odnosno za koliko dana da ocekujemo rezultat" odgovor je bio kroz 20 - tak dana.
> I dobro lecio sam se na odeljenju, ustanovili su da imam izliv u levom pleudalnom delu kako t vec iide. Nego ono sto hocu da vam kazem jeste da sam ja otpusten sa odeljenja 03.04.2007. godine, sto znaci da sam lezao 14 dana.
> Do dana danas rezultat sa instituta Torlak nije stigao sta se desava, da li mozda nekoga ima na internetu, odnosno na ovom forumu koji je mozda upucen na torlak ili cak radi da mi moze nesto reci vise, ili cak na neka vrata da me uputi....
I da zavrsna dijagnostika koju su postavili je:
140.0 MYOCARDITIS IN OBS
M75.0 MYALGIA THORACIS
J18.O ST POST PLEUROPNEUMONIUM L.DEX, PLERODINIE.

> Na moje pitanje koje sam postavio doktorci koja me je lecila, a ujedno je i nacelnik odeljenja "Kada ce ti rezultati biti gotovi, odnosno za koliko dana da ocekujemo rezultat" odgovor je bio kroz 20 - tak dana.
> I dobro lecio sam se na odeljenju, ustanovili su da imam izliv u levom pleudalnom delu kako t vec iide. Nego ono sto hocu da vam kazem jeste da sam ja otpusten sa odeljenja 03.04.2007. godine, sto znaci da sam lezao 14 dana.
> Do dana danas rezultat sa instituta Torlak nije stigao sta se desava, da li mozda nekoga ima na internetu, odnosno na ovom forumu koji je mozda upucen na torlak ili cak radi da mi moze nesto reci vise, ili cak na neka vrata da me uputi....
I da zavrsna dijagnostika koju su postavili je:
140.0 MYOCARDITIS IN OBS
M75.0 MYALGIA THORACIS
J18.O ST POST PLEUROPNEUMONIUM L.DEX, PLERODINIE.