Umri_muski
Legenda
- Poruka
- 72.181
Danas je opsta nepismenost 3000 pojmova je vrh
Vi izmisljate da zivite y srbiji ako to ne vidite
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Danas je opsta nepismenost 3000 pojmova je vrh
Jep, imas problem. Razvijas ono sto se zove Pseudologia Fantastica, patoloska lazljivost. To posle krene u naviku pa se laze za sve i svasta, cak i kada te neko pita koliko je sati, slazes ga za makar 4 minuta. A vidis, opterecujuce je. Jer se s vremenom uvecavaju lazi kao i ceo taj sistem koji onda moras da odrzavas i da pamtis sta si kome kada o cemu rekao. I to je prosto neizdrzivo za psihicki zivot, a i jako napeto.Dobar dan svima. Novi sam član ovde na forumu i imam 1 problem za koji mi treba nečije anonimno mišljenje.
Naime, rođen sam i odrastao u Bg i u toku osnovne škole sam bio žrtva vršnjačkog nasilja. Kada je došao red na srednju školu,upao sam u jednu koja nije na lepom glasu. Iako mi je u toj školi bilo lepo što se tiče profesora i razreda , kada ljudima kažete da idete tamo,gledaju vas kao da ste šugavi i ja sam navukao komplekse zbog toga i počeo da lažem da idem u gimnaziju itd. Upisao sam jedan eminentan državni fax,3g bio tamo,nije išlo i zbog određenih razloga se prebacio u jednu drugu obrazovnu ustanovu,zbog koje vas kada kažete da je studirate ljudi gledaju čudno a ja sam nastavio da lažem 95% okoline da sam na tom državnom faxu i upao sam u depresiju,jer je i Bg mali grad, osećam se jako anksiozno a u situacijama gde sam prinuđen da kažem šta studiram,srce počne ubrzano da mi lupa i mislim da ću da doživim fras.
Zanima me vaše mišljenje kako da se rešim ovog začaranog kruga i košmara u kojem već godinama živim.
Hvala unapred na odgovorima
Hvala na odgovorima. Neko je ovde napisao da Bg nije mali grad,u mom slučaju jeste,jer se uvek ispostavi da neko nekog zna... Par puta sam na nagovor najbližih rekao ljudima šta studiram,i tada su me gledali čudno a jedan je dečko počeo da me vređa zbog toga tako da sam def odustao i nastavio da lažem.
Ako neko ima još neku ideju ili predlog,neka napiše.