N NIKOLINA_6 Gost 03.11.2003. u 15:10 - pomoc hitno #1 treba mi bilo sta o excel-u ako iko moze do veceras da mi posalje molim vas posaljite mi na nikolina_djukic@hotmail.com
treba mi bilo sta o excel-u ako iko moze do veceras da mi posalje molim vas posaljite mi na nikolina_djukic@hotmail.com
D d1 Domaćin Banovan Poruka 4.406 03.11.2003. u 15:44 - pomoc hitno #2 kako mislis bilo sta...... nije excel lopta pa da ti kazem da je okrugla i da se sa njom igra fudbal, kosaarka itd reci malo preciznije sta ti treba i koliko detaljno
kako mislis bilo sta...... nije excel lopta pa da ti kazem da je okrugla i da se sa njom igra fudbal, kosaarka itd reci malo preciznije sta ti treba i koliko detaljno
Gost 03.11.2003. u 18:35 - pomoc hitno #3 d1: kako mislis bilo sta...... nije excel lopta pa da ti kazem da je okrugla i da se sa njom igra fudbal, kosaarka itd reci malo preciznije sta ti treba i koliko detaljno Kliknite za proširenje... pa treba mi kakav je to program i tako.....
d1: kako mislis bilo sta...... nije excel lopta pa da ti kazem da je okrugla i da se sa njom igra fudbal, kosaarka itd reci malo preciznije sta ti treba i koliko detaljno Kliknite za proširenje... pa treba mi kakav je to program i tako.....
D d1 Domaćin Banovan Poruka 4.406 03.11.2003. u 19:11 - pomoc hitno #4 http://www.microsoft.com/office/excel/prodinfo/default.mspx
K kvazimodo111 Zainteresovan član Poruka 392 04.11.2003. u 22:26 - pomoc hitno #5 Pokušaj na www.praktikum.co.yu ...