Hitno mi treba bilo kakvav savet, macka je se omacila pre dve nedelje i okotila tri mrtva maceta, posle toga se ponasala normalno, jela je, igrala se, nikakve negativne znake nije davala, da bi posle nedelju dana opet omacila jos jedno mrtvo mace, odmah smo je odveli kod veterinara koji joj je dao neke dve injekcije cini mi se protiv sepse, pregledao je i rekao da je sve u redu. Macka se celo vreme ponasa normalno, normalno jede. Medjutim poslednjih dva dana, znaci to je vec 12 dan od kada je se omacila prvi put, primecujem da joj je stomak tvrd, opet je jutros vodimo kod veterinara, koji je pregleda, mi smo mu rekli da sumnjamo da ima jos macica, na sta on kaze da je to nemoguce, ali za svaki slucaj dace joj neku injekciju koja pospesuje izbacivanje, kada smo dosli kuci u roku od pola sata je rodila opet mrtvo mace, a pre nekih sat vremena jos jedno, ali zivo, vidim da ga je izlizala, i lezi pored njega, ali ne sisa, ne znam sta da radim, zvala sam dr veterinara koji mi je rekao da dodjemo ali tek ujutru, jel imate neki savet kako da im pomognem?
Da svaki put kada se macila izbacila je onu posteljicu ili kako se vec zove, i pojela je.
Da svaki put kada se macila izbacila je onu posteljicu ili kako se vec zove, i pojela je.