pomoc hitno

wawa192

Početnik
Poruka
4
imam problem kasni mi 4 dana, s' tim sto imam sve simptome za dobitak, boli me stomak (naduo se, kako bih rekla kuva) povecan mi sekret, grudi me bole sve simptome imam ali kasni, sa deckom sam spavala, ali nikad bez zastite niti je ikad zavrsio u meni i ako je imao zastitu

imam problem kasni mi 4 dana, s' tim sto imam sve simptome za dobitak, boli me stomak (naduo se, kako bih rekla kuva) povecan mi sekret, grudi me bole sve simptome imam ali kasni, sa deckom sam spavala, ali nikad bez zastite niti je ikad zavrsio u meni i ako je imao zastitu

Onda nemas brige. ako ste koristi zastitu onda nema sanse da si .... I tako dalje.. :)
Jedino.... Da je neko slucajno ili namerno, probusio iglicom... Nesto...
Aliiiiiiiiiiiii.... Dobices, uglavnom :)

Nije frka dok ne prođe bar 7 dana.
Možda si se malo prehladila, ili premorila, ili ti malčice luduju hormoni.
Ako slučajno ne dobiješ do sedmog dana od termina, možeš skoknuti do ginekologa, čisto da proveriš šta se dešava.
Ipak, čak i kad dobiješ, sledećih mesec-dva prati da li dobijaš u normalnom terminu i da li ima nekih drugih odstupanja od tvog uobičajnog ciklusa.

Nije frka dok ne prođe bar 7 dana.
Možda si se malo prehladila, ili premorila, ili ti malčice luduju hormoni.
Ako slučajno ne dobiješ do sedmog dana od termina, možeš skoknuti do ginekologa, čisto da proveriš šta se dešava.
Ipak, čak i kad dobiješ, sledećih mesec-dva prati da li dobijaš u normalnom terminu i da li ima nekih drugih odstupanja od tvog uobičajnog ciklusa.

Или да одмах купи тест у апотеци и реши се дилеме. :)

Може због било чега да касни али ако си већ имала сексуални однос и касни ти, без обзира на кондом (они нису идеална заштита!), уради тест. ;)

Back