pomoc hitna!

Nadam se da nisi iskrvario. Ja imam sa tim problem, tako da moras da ispitas uzrok spore koagulacije a ako ne nadju nista svaki put da naglasis stomatologu da nece da ti se zaustavi krvarenje, tako da te posle vadjenja malo posmatraju i reaguju na licu mesta.

pozz swi clanowima Krste

imam mali problem sinoc sam wadio zub pa me interesuje sta mogu da uradim da bi krw stala,non sto krwari od sinoc !hwala!

posto sam danas imala problem sa zubima, ispitivala sam kolege kod kog zubara da odem
Uplasilo me je milion iskustava, najvise od devojke koja je vadila 7, i stavili joj lek, imala krvarenje, otisla kod 2 on joj uradio drenazu i o5 stavio isti lek, i tako se 10 dana vukla od zubara do zubara
moje neko vidjenje je da ako su ti stavljali lek, a nije ti odgovarao, trazi zamenu i ne pitaj sta kosta

I ja sam jako nezgodan po pitanju krvarenja. Nece da prestane po 3-4 sata
Ako je zub bio negde pozadi, pa stalno pravis vakum kad otvoris usta onda staje jos teze
Ako ne stane do ujutro, imaju neku materiju u obliku male kockice koju stave u ranu, krvarenje stane ubrzo a sama materija se apsorbuje
Dakle, trebalo je vec da odes, jer je do sada moralo da stane, posto sad videh da si vadio juce

Poslednja izmena:
rana ne sme da se ispira 2 sata posle waldjenja!ispunjenaje tj ugrusala se krw!a pa ne boli me rana nego me boli wilica na sawijanju!

Rana ne sme da se ispira uopste!!! Ne znam odakle ljudima prica od 2 sata ali na sve vise mesta cujem takvu glupost.
Vilica te verovatno boli od vadjenja.
To sto curi je eksudat iz ugruska i nije krv. Stace neboj se.

Ako krene jace da boli onda se javi stomatologu pogotovu ako se rana isprazni.

Za sad je sve u redu.

Back