france
Primećen član
- Poruka
- 546
Treci nivo...oslobadjanje ruskog generala...svi policajci su pobijeni,generali ne smeju da se diraju ne znam sta treba da se radi u cemu je cilj...gde da se ide??????????
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidio sam ali kad udjem u onu kucicu koja je obeljezena kao evacuation point ne mogu da nadjem nista tj. ne desava se nista!Kad_LupimLupim:Imas evacuation point obelezen na mapi. A njega inace mozes da sprovedes mirno, ako se presvuces u neku uniformu.
Malo pojasni koji je to nivo, siguran sam da ti mogu pomoci, a ja sam davno presao igru.france:Treci nivo...oslobadjanje ruskog generala...svi policajci su pobijeni,generali ne smeju da se diraju ne znam sta treba da se radi u cemu je cilj...gde da se ide??????????
Prvo treba postaviti bombu u zid a onda je aktivirati. Kako se to radi ja NEZNAM. To sam ja nekako slučajno uspeo.france:4. nivo ...treba ubiti generala i osloboditi zatvorenika...to sam zavrsio...sad treba izaci,izgleda da treba jedan zid u podrumu da se probije tj.da se postavi bomba...zna li ko kako da se izadje sa ovog nivoa?
Oni mi to i kazu ali ne mogu da otkriem kako...DabaMAN:Prvo treba postaviti bombu u zid a onda je aktivirati. Kako se to radi ja NEZNAM. To sam ja nekako slučajno uspeo.france:4. nivo ...treba ubiti generala i osloboditi zatvorenika...to sam zavrsio...sad treba izaci,izgleda da treba jedan zid u podrumu da se probije tj.da se postavi bomba...zna li ko kako da se izadje sa ovog nivoa?
tacno tako bacim bombu na G i aktiviram je na daljinski...HVALANexus 6:bombu, ako si je pokupio tamo kod HITMAN znaka (na mapi) treba samo da izuces, bacis je (na G) i automatski je aktivirana...posle samo izvuces daljinski, desni klick i...BOOM...i onda bezanija kroz razvaljeni zid