POMOC HITMAN 2

nivo ST. PETERSBOURG STAKEOUT...svi policajci i cuvari su pobijeni ostaju mi generali u uniformi koje ne smem da diram i VIP sa njima...u jednu kucicu ima POINT EVACUATION ali tamo ne nalazim nista i ne desava se nista....

El je to onaj nivo gde se odrzava neki sastanak generala i ti treba da ubijes jednog od njih. Nista lakse, to je onaj general koji pusi ako se nevaram. kad ga ubijes vrati se u Metro.

opis generala koji je meta dobijas kada se popnes na poslednji sprat zgrade prekoputa one u kojoj su generali i "pogledas" ih preko snajpera koji dobijes u locker 137...
a inace taj nivo mozes da predjes a da ne ubijes nikoga (osim mete)...i dobices skriveno oruzje...

4. nivo ...treba ubiti generala i osloboditi zatvorenika...to sam zavrsio...sad treba izaci,izgleda da treba jedan zid u podrumu da se probije tj.da se postavi bomba...zna li ko kako da se izadje sa ovog nivoa?

france:
4. nivo ...treba ubiti generala i osloboditi zatvorenika...to sam zavrsio...sad treba izaci,izgleda da treba jedan zid u podrumu da se probije tj.da se postavi bomba...zna li ko kako da se izadje sa ovog nivoa?
Prvo treba postaviti bombu u zid a onda je aktivirati. Kako se to radi ja NEZNAM. To sam ja nekako slučajno uspeo.

DabaMAN:
france:
Prvo treba postaviti bombu u zid a onda je aktivirati. Kako se to radi ja NEZNAM. To sam ja nekako slučajno uspeo.
Oni mi to i kazu ali ne mogu da otkriem kako...

bombu, ako si je pokupio tamo kod HITMAN znaka (na mapi) treba samo da izuces, bacis je (na G) i automatski je aktivirana...posle samo izvuces daljinski, desni klick i...BOOM...i onda bezanija kroz razvaljeni zid

Nexus 6:
bombu, ako si je pokupio tamo kod HITMAN znaka (na mapi) treba samo da izuces, bacis je (na G) i automatski je aktivirana...posle samo izvuces daljinski, desni klick i...BOOM...i onda bezanija kroz razvaljeni zid
tacno tako bacim bombu na G i aktiviram je na daljinski...HVALA

Back