Pomoc HARD DISK

Jordan

Početnik
Poruka
6
E ovako imam hard disk od 200GB u usb kutiji..........i na njega snimam sve vazne podatke i stoji u ladici stalno......i danas da upalim da snimi jos nesto samo na svim folderima nekakve oznake (&%#$"%!/&/#/($($() i ni u jedan nemogu uci..........idem na properties pise da je hard disk od 60GB i da je 50 zauzeto.........nista mi nije jasno molim vas pomozite samo nemojte napisati da sam izgubio podatke,...........

Login Killer

Primećen član
Poruka
876
Jel imas u toj ladici nekakav magnet?
Jer ako imas magnet, podaci su 100% izgubljeni.
Probaj ponovo da ukljucis hd. Ako ista greska pokaze, uzmi neki program tipa (mislim da se ovako zove) Particion Magic i pokusaj da spases sve te fajlove.
Ako jos ima ko kakvu ideju, daj da pomognemo coveku.

Jordan

Početnik
Poruka
6
isto je kad ga prebacim u kuciste..........nema magnet nebi je pravili tako jer ipak je to kutija u koju dadje hard disk........nista nemogu i ako hocu da snimim te foldere na komp nemoze samo greska neka..........iako imam osjecaj jos da se mogu spasit neznam kako..........

Jordan

Početnik
Poruka
6
sad sam sve isto uradio stavio ga u komp i uradio scan disk sve skeniralo i sad nema nista........ali opet opet pise da ima u njemu 50-60GB i kad skeniram sve mi fajlove skenira sto imam ali ih nemogu naci...............??????????

Login Killer

Primećen član
Poruka
876
Ako ti je bas bitni podaci, postoji neke firme u beogradu koje spasavaju podatke. Probaj tamo.
I ja sam imao jos gori problem. Imao sam HD u kojem je bilo sva vazna dokumentacija od firme u kojoj radim.Nisam mogao nikako da pristupim particiji. Odneo je jedan moj kolega HD u neku firmu za spasavanje podataka i uspeli su da nam povrate podatke. Od tada sam poceo da svaki Backup radim na DVD disku.
Nadji neki program na internetu za spasavanje podataka.

dudan

Početnik
Banovan
Poruka
31
Login Killer:
Ako ti je bas bitni podaci, postoji neke firme u beogradu koje spasavaju podatke. Probaj tamo.
I ja sam imao jos gori problem. Imao sam HD u kojem je bilo sva vazna dokumentacija od firme u kojoj radim.Nisam mogao nikako da pristupim particiji. Odneo je jedan moj kolega HD u neku firmu za spasavanje podataka i uspeli su da nam povrate podatke. Od tada sam poceo da svaki Backup radim na DVD disku.
Nadji neki program na internetu za spasavanje podataka.
Evo jedan savet-kupi DVD rezac na jednom cd-u moze dosta podataka da ti stane i ti podaci ti uvek ostaju,nikada ih ne mozes izgubiti.Sve u svemu ne izadje te skuplje nego hard od 200GB,pozdrav.