Зоки
Legenda
- Poruka
- 51.694
Evo ja nudim sliku svog enormnog pjenisa kome treba da pošalje nekoj forumašici na pp i tako ju dovede u bezizlaznu situaciju. Nudite ko šta ima, ili iskajte, al mojne da preterujete.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo ja nudim sliku svog enormnog pjenisa kome treba da pošalje nekoj forumašici na pp i tako ju dovede u bezizlaznu situaciju. Nudite ko šta ima, ili iskajte, al mojne da preterujete.
Dodaćemo mladež, promeniti ugao, dodati ili oduzeti koju venu... nema razloga za brigu.Ma da, pošaljete tako nekoj zoknjev quraca ona kaže a taj sam već videla.
Uvek!Humanitarni karakter
dok dodjete do toga da ga vidi, možda će i da poraste.. ne treba gubiti nadu..a šta ću posle kad mi vidi da mi je mwi?
jeste,nemoj da se mešašjel ovo tema samo za dečake?
Moždanraste u sebi, ili u suprotnom pravcudo kad ti misliš da može da mi raste,nisam ja više june![]()
pa zar to ne raste dok ne poraste do željene veličine?do kad ti misliš da može da mi raste,nisam ja više june![]()
Mogu ti pošaljem sliku, ili ti meni?al da se ne mešam ja, lepo se vi dečaci zabavljate i bez nas.. :srce:
pa ja nemam tebi koji ***** da pošaljem, onda moraš ti meni.. al nemoj svoj, jer nije u duhu ove humanitarne teme.. hvala unapred.. :srce:Mogu ti pošaljem sliku, ili ti meni?![]()
Šaljem ti uskoro Šiškovljevu palamrčinu, ne miš da veruješ koliki mu jepa ja nemam tebi koji ***** da pošaljem, onda moraš ti meni.. al nemoj svoj, jer nije u duhu ove humanitarne teme.. hvala unapred.. :srce:
Pa sine neću ga držim kod sebe sigurno, treba mi prostora za sise dorumašica.pa nemoj joj ga ni slati dok ga ne isprazni
Ako hoćeš mogu da pitam neku od ovih što imam njene sise da ti prosledim?mmmmmm siseeee!
hoćeš da ti pošaljem sisu da je proslediš šišiju?Ako hoćeš mogu da pitam neku od ovih što imam njene sise da ti prosledim?