Novo pitanje.Sada sam (uz vasu pomoc shvatio da uz problemi nisu samo vezani za graficku vec i za refresh rate ekrana,zato hvala).Popodne cu da isprobam kombunacije da podesim pravu frekvenciju itd.,ali sada me zanima sledeca stvar.
Dva moja drugara su kupila komp,i imaju na njemu graficku Asus 9250.Imali su isti problem kao i ja,to jest izbacivanje igara posle kraceg igranja.Pomislili su (kao i ja sto sam mislio) da je problem u hladjenju graficke,odneli su je u servis i oni im rekose isto sto i meni :Graficka ima pasivno hladjenje i ne bi to trebalo da bude problem.Ali onda su na nagovor jednog ortaka skinuli poklopac kucista i obicnim,kucnim ventilatorom hladili graficku tokom igranja.Kako oni kazu,da im graficka od tada sljaka savrseno,i reseni su d a postave kulere na plocu kako bi pojacali hladjenje graficke.
Pitanje: Da li je ovo preporucivo (mislim na postavljanje dodatnih ventilatora na graficku),i da li to moze da resi moj problem, posto 99% smatram da je i kod mene problem sa hldjenjem,posto je moja graficka posle igranja bila vrela (ispitivano dodirom ruke) kao asfalt u najtopliji dan u godini.
Molim za vase misljenje.Pozz.