Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
xexexexe nema veze nebitno vracam se u stare vode ne vezujem se vise ni za jednu samo sex i sex i sex i nista vise vec sam poceo da mrsim konce zapetljao sam sa 5 devojaka
xexexe nije bio ekseriment i nisam nabedjen nego je vecina vas devojaka nabedjena da mozete imati kog god zelite. ali je sasvim suprotno mi mozemo imati koju god hocemo jer imao sam preko 350 devojaka a odbilo me je samo 4 devojke u zivotu a sto se tice odrzavanja veze u tome je bila stvar teme meni nije problem naci devojku u roku od 24h mogu da nadjem 5 devojaka ali nije poenta u tome nego da se nadje jedna koja vredi vise od bilo koje na svetu i da se to odrzi do kraja zivota ... od svih devojaka jedino mi je bilo stalo do moje Dace bog da joj dusu prosti i Nada mi je bitna a sve ostale su nebitne one su samo broj. jer jedna koja mi vredi od ostali zasluzuje da joj se i pruzim sve sta god pozeli
Ti si bas zelen i dobar za zaebanciju.Ne daj boze da padnes saka nekoj od 4umasica,naucio bi za 2 sata da senis,spavao u psecoj kucici i molio da te pomilki po kosici.