pomislila sam na....

Знаш кад бих ја помислила тако нешто само на бази његовог изгледа и флуида који је усталасало његово присуство?
Никад. :lol:
Да видимо прво колико је ногама на земљи, па онда све остало.

kako to misliš nogama na zemlji?
onaj fazon ako je gotivan onda mora da bude smeran ko seljačka mlada da tebi ne bi dražio komplekse? jel to?

Знаш кад бих ја помислила тако нешто само на бази његовог изгледа и флуида који је усталасало његово присуство?

A izgled nista? :think:

Znamo da kod zena isti nije presudan ali je cesto bitan. Informisani smo mi malo vise, znamo za vase zurke gde plejbojevi igraju oko mackica koje vriste.

pa je l ces da se upoznash
da mu posaljes flashu soka za sto

kako to misliš nogama na zemlji?
onaj fazon ako je gotivan onda mora da bude smeran ko seljačka mlada da tebi ne bi dražio komplekse? jel to?
Мислим реалан....зна се , ваљда, шта значи кад се за неког каже ''ногама је на земљи''.
Или се не зна??:think:

A izgled nista? :think:

Znamo da kod zena isti nije presudan ali je cesto bitan. Informisani smo mi malo vise, znamo za vase zurke gde plejbojevi igraju oko mackica koje vriste.
Ја говорим у своје име.

pa je l ces da se upoznash
da mu posaljes flashu soka za sto

Краљице :zcepanje:

zene ,devojke, baba devojke i ostale ... zamislite da sedite sa prijateljicom u nekoj kafani ,ispijate kafu , tracarite ,razmenjujete poglede sa prisutnim momcima sa susednih stolova ( nevino) :per: .... na sve to ulazi muskarac na kakvog ste se lozile citav zivot , to je vas tip fraera za sva vremena ..... sta pomisljate nakon sto ste ga ugledale ? kakve vam se misli roje po glavi ?
sta pomisli zena koja ima muza, decka ?
a sta pomisli slobodna zenska ?
pritom da vam kazem, konvencijama o ljudskim pravima i nasim ustavom vam je zagarantovana sloboda misljenja pa se nemojte neckati ,vec se izrazite iskreno :lol:

..prvo shto pomislim je "shta ovaj moj radi ovde?" :eek:

..a misli koje mi se roje po glavi u sledecih par sekundi su, redom:

"..neshto se dogodilo, chim je doshao da me trazi.. :sad2: "
"..ili da vidi s kim ja to ustvari pijem kafu..? :mrgreen:"
"..joj, chek da vidim ko ulazi iza njega.. :sad2: "

ne ne i ne !
sta ti to znaci.. 'kako si dobar' ? da li se taj vizuelni dogadjaj zavrsava na tome .. 'kako si dobar' ? ili tu postoji i masta koja tu inicijalnu misao razradjuje ?pomislis na sex mozda? :lol:

o, da :lol:
sef mi je bas moj tip tipa, svaki dan mi baca nedvosmilene poglede i smeska mi se a svaki put kad ga vidim pomislim bas to sto sam ti rekla - shefe, odlican si ali... on je bolji.
al' kad sam ga prvi put srela bila sam sama i toliko sam se zablejala u njega da sam potpisala najgori ugovor na svetu. seks mi pritom nije bio ni na kraj pameti, tek kad sam dosla kuci (i pameti) doslo mi da qqam :lol: .
istina, palo mi je na pamet i guzvanje ali tek kad sam videla kako me gleda, nakon par nedelja.

o, da :lol:
sef mi je bas moj tip tipa, svaki dan mi baca nedvosmilene poglede i smeska mi se a svaki put kad ga vidim pomislim bas to sto sam ti rekla - shefe, odlican si ali... on je bolji.
al' kad sam ga prvi put srela bila sam sama i toliko sam se zablejala u njega da sam potpisala najgori ugovor na svetu. seks mi pritom nije bio ni na kraj pameti, tek kad sam dosla kuci (i pameti) doslo mi da qqam :lol: .
istina, palo mi je na pamet i guzvanje ali tek kad sam videla kako me gleda, nakon par nedelja.
Јој, ти си баш у незавидној ситуацији. :sad2:
Мој шеф је један дебељуца, а други би могао деда да ми буде. :lol:

zene ,devojke, baba devojke i ostale ... zamislite da sedite sa prijateljicom u nekoj kafani ,ispijate kafu , tracarite ,razmenjujete poglede sa prisutnim momcima sa susednih stolova ( nevino) :per: .... na sve to ulazi muskarac na kakvog ste se lozile citav zivot , to je vas tip fraera za sva vremena ..... sta pomisljate nakon sto ste ga ugledale ? kakve vam se misli roje po glavi ?
pritom da vam kazem, konvencijama o ljudskim pravima i nasim ustavom vam je zagarantovana sloboda misljenja pa se nemojte neckati ,vec se izrazite iskreno :lol:

Jao....

Јој, ти си баш у незавидној ситуацији. :sad2:
Мој шеф је један дебељуца, а други би могао деда да ми буде. :lol:

jeste bzvz, muka je meni sto reagujem instinktivno jer kako me sibne pogledom po ledjima automatski se ispravim, ne stignem uopste da mozgom obradim informaciju. kako udjem on ne moze da me ne pogleda, ja ne mogu da ne reagujem, prirodan fluid. maknem se odmah odatle ali sam svesna i njegove i svoje reakcije i da oboje primecujemo i nervira me to.
s druge strane pre par veceri gledam svog tipa i kontam kako mocno izgleda i kako ga je lepo videti takvog :) nema tijeh karamela zbog kojih bih se zajebala.

Slobodna
Bilo bi super da uz taj izgled moz' da se
pohvali i intelEgencijom, rechitoscu i
da zna za duboke i prisne emocije
Pozelim da mi pridje, da se pocepamo
i iskusimo tantricko ispucavanje u svemir

Zauzeta
tjoravko sam totalni
gledam voljenog
k'o ikonu

Kako god okrenem nahebala sam

nema sanse da sam se na neki odredjeni tip lozila ceo zivot i da postoji neki za koga bih pomislila da je tip za sva vremena
kod mene se to menja ko godisnja doba
znaci postoji samo varijanta da udje tip i da mi se dopada kako izgleda,al ne bih ni trepnula jer
1. zauzeta sam
2. matora sam
3. ne interesuju me lepotani osim kao prija oku i nista vise
4. muka mi vise od sema
5. .....

Meni se to desilo 2X. Jednom na rodjendanu kod drugarice. Mislila sam da ce biti poznato drustvo pa dosla u kucnom izdanju. Kad sam ga ugledala samo sam se okrenula i trk kuci da se presvucem i nasminkam. Vratim se, pocnemo da pricamo i posle 5min. se posvadjamo zbog kaspijskog mora. Ubedjivao me da u kaspiskom moru ima podmornica a ja mislila da me zahebava. Krenem kuci, on hoce da me isprati a ja stanujem preko puta. Bio je stranac i ja besna odvedem ga na stanicu i sednem u neki nocni bus. Usput ni rec nismo progovorili. Izadjem na zadnjoj stanici, udjem u neku zgradu i ostavim ga na ulazu. Kuci sam dosla u 5 ujutru, ne znam kako se on vratio. Sledeceg dana mi drugarica kaze da nas je pozvao da izadjemo i kao usput isprica da je zaljubljena u njega od kad zna za sebe. Nisam pristala, cela situacija mi je bila prekomplikovana...em sam se izglupirala, em ona zaljubljena u njega.

Drugi put, nedavno u klubu upoznam decka koji me je strasno privukao. On je bio sa drugovima, ja sa drugaricama. Prisao mi je, kao da me upozna sa drugom koji je stidljiv. Rekao je da je ozenjen ali mi je trazio broj nekoliko puta pa cak i pred drugovima koji znaju da je ozenjen (nisu ni trepnuli). Broj mu nisam dala, nece biti sledeceg puta, mada sam bas pod utiskom. Inace, u klubu prozborim tek par reci sa nekim ko mi pridje. Sa ovim sam se bas raspricala a mislila sam da nema sanse da ne lupim samar nekom ko me muva a kaze da je ozenjen. Kao da sam bila hipnotisana ali, hvala bogu, ne skroz. Ne znam kako me hipnotisao, hipnotisani to nikad ne zna.

Back