pomislila sam na....

gruba nepaznja

Iskusan
Banovan
Poruka
5.154
zene ,devojke, baba devojke i ostale ... zamislite da sedite sa prijateljicom u nekoj kafani ,ispijate kafu , tracarite ,razmenjujete poglede sa prisutnim momcima sa susednih stolova ( nevino) :per: .... na sve to ulazi muskarac na kakvog ste se lozile citav zivot , to je vas tip fraera za sva vremena ..... sta pomisljate nakon sto ste ga ugledale ? kakve vam se misli roje po glavi ?
sta pomisli zena koja ima muza, decka ?
a sta pomisli slobodna zenska ?
pritom da vam kazem, konvencijama o ljudskim pravima i nasim ustavom vam je zagarantovana sloboda misljenja pa se nemojte neckati ,vec se izrazite iskreno :lol:

koji ste ludjaci...:lol:

Pomisljam kako se zove i kako ima lepe oci i kako bi nam bila lepa deca i ziveli u kucici od cokolade i voleli se do kraja zivota i umrli zajedno...salim se...

Zauzeta pomislja - kako bi bilo lepo da sam slobodna, ali...
Slobodna pomislja - gde se krio ovaj sve ove godine, sad si moj i tacka!

koji ste ludjaci...:lol:

Pomisljam kako se zove i kako ima lepe oci i kako bi nam bila lepa deca i ziveli u kucici od cokolade i voleli se do kraja zivota i umrli zajedno...salim se...

Zauzeta pomislja - kako bi bilo lepo da sam slobodna, ali...
Slobodna pomislja - gde se krio ovaj sve ove godine, sad si moj i tacka!

znaci i jedna i druga pomisljaju na sex ? :per:
prva sa zadrskom ,a druga bez zadrske :lol:

zene ,devojke, baba devojke i ostale ... zamislite da sedite sa prijateljicom u nekoj kafani ,ispijate kafu , tracarite ,razmenjujete poglede sa prisutnim momcima sa susednih stolova ( nevino) :per: .... na sve to ulazi muskarac na kakvog ste se lozile citav zivot , to je vas tip fraera za sva vremena ..... sta pomisljate nakon sto ste ga ugledale ? kakve vam se misli roje po glavi ?

Svaka kaze u sebi "Ovaj lici na Kamela.... eh..."

sta pomisli zena koja ima muza, decka ?
a sta pomisli slobodna zenska ?
pritom da vam kazem, konvencijama o ljudskim pravima i nasim ustavom vam je zagarantovana sloboda misljenja pa se nemojte neckati ,vec se izrazite iskreno :lol:

Prvo bih pomislila: "Moram da mu cujem glas." Ako sedne za sto blizu, obratila bih paznju na akcenat, nacin govora,... Stavila bih drugarici diskretno do znanja da mi je zanimljiv. Ali ne bih reagovala prva.

Знаш кад бих ја помислила тако нешто само на бази његовог изгледа и флуида који је усталасало његово присуство?
Никад. :lol:
Да видимо прво колико је ногама на земљи, па онда све остало.

Back