Помирење комунистичких синова!!! i Šta mislite o deklaraciji o pomirenju SPS-a i DS-a

Šta mislite o deklaraciji o pomirenju SPS-a i DS-a?

• Podržavam pomirenje!

• Ne podržavam pomirenje!

• Skandal godine!

• Džabe su krečili ...

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Deklaracija "nista mi nije vazno,nasao sam svoj fond (ne bend)" je jos jednom pokazala kako odgovorni srbi razmisljaju bilo da su na vlasti, opoziciji ili gledaju sve to preko ekrana....

Brate, ako se potrudim hocu da mi se isplati, mani ideologiju.....
:banovati:

Poštovani,

podsećam Vas da ste me prema potpisanom Ugovoru izmedju mene i Vas obavezali da vas mesečno isplaćujem fiksnu svotu. Šta te bole koliko zaradjujem preko tvoje grbače? :rtfm:

Bud'te mi pozdravljeni :bye:

Ako su oni "banda crvena",ti si banda CRKVENA!

Navedi jedan dokaz da su DS i SPS komunisti (ali bez pominjanja njihovih oceva),analiziraj njihovu ideologiju i utvrdi ako mozes bilo sta komunisticko iz njihovog programa i EVO JA NECU VISE DA DOLAZIM NA FORUM! :rumenko:

Ali druze neces nista naci...:whistling:

Па нормало да нећеш ништа наћи у програмима и архивама, али погледај у резултате и последице тих владавина.

Ni Dacis i Tadic nemaju nikakve - ama bas NIKAKVE - veze sa komunizmom za razliku od njihovih oceva.

Koliko ja znam DS je 90-ih osvajanjem vlasti u Beogradu skinuo petokraku za Gradske skupstine i taj "svecan" cin su ispratili svi mediji.

Sa druge strane SPS se odrekao komunizma jos pocetkom 90-ih kada se KPS transformisao u SPS modifikujuci tako svoj program ka nekoj vrsti nacionalne levice.Danas nisu nikava levica!

Okreni,obrni nama ce biti svakim danom sve gore.

Znate li onaj vic :

Dolaze Tadic i Dacic kod popa u crkvu i onako zagledani u ikonu razapetog Isusa Hrista pitaju popa: "Je li pope,jel ce narod i nas ovako da razpne i okuje kada prodje nas cetvorogodisnji mandat?

A pop im odgovara : "Ne brinite,...nece deco.Kada vi budete sisli sa vlasti,narod nece imati ni za eksere!

:mrgreen:
KOLKO TI ZNAS TO JE BIO VUK DRASKOVIC KOJI JE SKIDAO PETOKRAKE

Ja bih jos dodao i Seselj (bivsi clan Skoja-a) i Draskovic (clan CK-a) i i svi sinovi bivsih komunista a sada desnicara - sljam!

:mrgreen:

Koliko je samo komunista u SRS-u danas i partiji Tome Nikolica NAPRED SRBIJO! pa to je uzas.Izgleda da se neki ljudi stide svojih oceva i dedova iz Partje! Svi ste bre vi potomci komunista bando anti-komunisticka crkvena! :mrgreen:

IZVINI A STA JE TVOJ DEDA BIO PRE NEGO STO JE POSTAO KOMUNISTA JEL BUDISTA?

Meni je lično ova vlada DS i SPS u kombinaciji dođe kao najprotivprirodniji blud. A sad šlag na tortu, konačno je i zvanično palo pomirenje. Sad smo i zvanično braća, smislićemo nešto za kolektivnu amneziju naroda, da zaboravi devedesete, sve proteste, sve prevare, puj pike ne važi...Revolucija se 5. oktobra nije ni dogodila!

Šta vi kažete na ovu novu zvaničnu Odu radosti? Da li vam vređa inteligenciju kad se setite kako smo se samo mrzli po silnim onim protestima, kako smo lupali u šerpe i duvali u pištaljke? Hoće li Srbija ikad smoći snage da tu prljavštinu strese sa sebe i da čista zakorači u svoju budućnost, ili je istorijska šansa za to bila jednom, ali je zauvek prokockana?

Jesmo li džaba krečili devedesetih???

Zoran Zivkovic osudjuje Deklaraciju o pomirenju sa SPS-om,i smatra da SPS treba da bude zakrpa.
detaljnije na b92....
Upravo o ovome htedoh. Zoran Zivkovic je pokusao da osudi pomirenje i da kaze nesto smisleno i u ovom prvom se slazem sa njim, jer sam ja naprosto skontala sta on zeli da kaze. Na zalost, mislim da ga drugi nisu razumeli, jer on je operativac bez mane, ali se tu njegovi kvaliteti zavrsavaju.
Ipak ja na to pomirenje i "ljubav ispocetka" zelim da gledam, kao na onu najvecu zabu koju treba prvu progutati u nizu zaba. Mada, m glo je sve to da se obavi bez protokola i nazdravljanja.

Zoran Zivkovic osudjuje Deklaraciju o pomirenju sa SPS-om,i smatra da SPS treba da bude zakrpa.
detaljnije na b92....
Ne moze da bude zakrpa na zalost. Tako je u svim zemljama. Manjinski koalicioni partner uvek je u boljem polozaju nego vecinski. Slicnu situaciju imali smo sa GSS ( daleko od toga da ih poredim sa SPS, mada?..), koji realno nije imao ni 2% biraca, ali je imao malte ne isti broj mesta kao i DS. Takvu situaciju ima DPS u CG sa svojim SDP, koji isto tako ima podrsku, pa recimo 3% biraca, ali zato ima polovinu svih mesta.

Ne moze da bude zakrpa na zalost. Tako je u svim zemljama. Manjinski koalicioni partner uvek je u boljem polozaju nego vecinski. Slicnu situaciju imali smo sa GSS ( daleko od toga da ih poredim sa SPS, mada?..), koji realno nije imao ni 2% biraca, ali je imao malte ne isti broj mesta kao i DS. Takvu situaciju ima DPS u CG sa svojim SDP, koji isto tako ima podrsku, pa recimo 3% biraca, ali zato ima polovinu svih mesta.

Potpuno se slazem.
Posle parlamentarnih izbora u maju ove godina lista ZES je sa osvojenih 102 od 250 poslanickih mandata sebe proglasila pobednikom, a Bori Tadic izjavio da NECE DOZVOLITI da Vlada Srbije bude formirana bez ZES-a, cime je mozda brzopleto javnosti upucena poruka da ce ZES svakako biti u vladi.
Onda su poceli pregovori. Posto ZES-u ocito nije odgovarala ni jedna stranka za koalicionog partnera, odlucili su se za varijantu koja bi za njih predstavljala ,,najmanje zlo". Tako je doslo do formiranja vlade sa pripadnicima liste SPS-PUPS-JS i strankama nacionalnih manjina. To je bila njihova trenutna procena najboljeg (najmanje loseg) resenja.
U parlamentarnom visestranackom sistemu je sasvim normalno da vladu sastave stranke za koje se realno to nije moglo ocekivati cak ni u predizbornoj kampanji, a kamo li ranije.
Vecina ljudi je verovatno ocekivala da vladu sastave SRS, DSS-NS i SPS-PUPS-JS, cak su i pregovori vodjeni, ali do toga nije doslo.
Da bi opravdali ovako sastavljenu vladu DS i SPS su potpisale deklaraciju o politickom pomirenju, mada im po mom misljenju to uopste nije bilo potrebno, jer im moze stvarati probleme u buducnosti. Ako se recimo politicki razmimoidju, njihovi politicki protivnici se mogu pozvati na tu deklaraciju kao argument protiv njihove doslednosti.

Poslednja izmena:

Back