*BILJA*
Buduća legenda
- Poruka
- 32.188
Zarko dobija drzavljanstvo Republike Srbije
06.02.2009u 12:19 h
Glumac Žarko Laušević (49), optužen za dvostruko ubistvo u Crnoj Gori, uskoro bi trebalo da se vrati u Srbiju.
Kako "Alo" saznaje, Lauševiću, kojeg u Podgorici čeka dosluženje zatvorske kazne od još osam godina za dvostruko ubistvo, ovih dana su upućeni službenom poštom u Njujork papiri kojima dobija državljanstvo Republike Srbije.
Prema informacijama beogradskog lista, crnogorska vlast razmatra mogućnost i da povuče poternicu za njim.
"Papiri su mu spremljeni i čekaju ga u našem konzulatu u Njujorku. Time će mu biti otvorena vrata za povratak u Srbiju, ali da li će se odlučiti da živi ovde na duže ili planira da mu Njujork bude dom, to je na njemu, važno je da sada ponovo ima uredne papire", kaže neimenovani izvor...
http://www.cafe.ba/zvijezde/14318_Zarko-Lausevic-se-vraca-u-Srbiju.html
06.02.2009u 12:19 h
Glumac Žarko Laušević (49), optužen za dvostruko ubistvo u Crnoj Gori, uskoro bi trebalo da se vrati u Srbiju.
Kako "Alo" saznaje, Lauševiću, kojeg u Podgorici čeka dosluženje zatvorske kazne od još osam godina za dvostruko ubistvo, ovih dana su upućeni službenom poštom u Njujork papiri kojima dobija državljanstvo Republike Srbije.
Prema informacijama beogradskog lista, crnogorska vlast razmatra mogućnost i da povuče poternicu za njim.
"Papiri su mu spremljeni i čekaju ga u našem konzulatu u Njujorku. Time će mu biti otvorena vrata za povratak u Srbiju, ali da li će se odlučiti da živi ovde na duže ili planira da mu Njujork bude dom, to je na njemu, važno je da sada ponovo ima uredne papire", kaže neimenovani izvor...
http://www.cafe.ba/zvijezde/14318_Zarko-Lausevic-se-vraca-u-Srbiju.html
)

...shvati me kako hoces,ja sam i sada pored prava vlasnistva nad polovinom porodicne kuce - beskucnik,jer imam kucu u vlasnistvu,ali ne i u drzavini.Da bih ostvarila ovo drugo pravo morala bih izmedju ostalog izbaciti na ulicu i rodjenog oca,(komplikovana prica za detaljnija pojasnjenja),a to mi ne pada na pamet.Ali,i da nije tako kako je,ne bih zasigurno resavala problem nasiljem.U slucaju o kojem je rec,kaze se da je njegov brat duze vremena bio maltretiran od doticne dvojice,ali se nigde ne pominje da je pokusana institucionalizacija problema.Ne razumem ljude koji misle da su iznad zakona,bilo ljudskog,bilo Bozijeg,ma ko da su.