gost 424003
Iskusan
- Poruka
- 5.015
Nikakvi antidepresivi, slažem se sa ostalim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima dobrih antidepresiva, pod kontrolom ne izazivaju zavisnost, to nisu lekovi za smirenje, oni su opasniji.Nikakvi antidepresivi, slažem se sa ostalim.
Ti ces mi kazesJa to ne bih radio prijateljima, zašto? Oću da sam sebi budem taj oslonac. Zašto bi se opet u sličnim situacijama osoba hvatala za prijatelje i očekivala pomoć i to...ne. Moraš da naučiš da budeš dobar sam sa sobom, ako nisi za sebe nisi ni za druge.
Ali ja nemam prijateljeObično se ponude sami da pomognu. To je nekad dovoljno,pa čoveku bude odmah bolje.Ne možemo uvek i u svakoj situaciji da budemo sami sebi oslonac.Niko nije toliko jak i moćan!
Siguran sam da postoji način ishrane, prirodnom hranom, koji reguliše visok pritisak.I mislila sam na tablete, pre svega. A u lakšim situacijama prirodni lekovi.
Zar bi osoba obolela od, recimo, visokog pritiska trebala da odbije tablete. Depresija, anksioznost je isto vrsta oboljenja.
Vidi, ovako. Zamisli da te nema, kako bi ti "drugi" živeli. Misliš li da bi se nešto promenilo? Kada shvatiš da se i bez tebe nastavlja život, onda ćeš moći da im posvetiš, odgovorno, pažnje koliko ti možeš, a da pri tom misliš i na sebe.Ti ces mi kazes
Ja zbog drugih sebe upropastila
CitamVidi, ovako. Zamisli da te nema, kako bi ti "drugi" živeli. Misliš li da bi se nešto promenilo? Kada shvatiš da se i bez tebe nastavlja život, onda ćeš moći da im posvetiš, odgovorno, pažnje koliko ti možeš, a da pri tom misliš i na sebe.
Veruj, znam da to zvuči daleko lakše nego što jeste, ali to je jedini put.
I,da,nije me briga da li si trol, klon, šta god. Ljudi guglaju razne teme i onda nalete na ovakve diskusije po forumima. Ako ikome išta od ovoga što ovde pišemo, da ikakvu nadu, pomoć, dobro je.
Zašto?Ali ja nemam prijatelje
Ne verujem ti,za ovo prvo što si napisala.Nisam dobra
Ne verujem nikome![]()
Nemoj da ga reklamirasTo nisi ti, to je tvoj ksalol.
Kako se nositi u istom trenutku i sa tugom, i sa mrznjom, i kajanje, i gomilom strahova... naravno moj primer
Ali isto tako mogu da se pomesaju i ljubav i mrznja u istom momentu...
Kako se nositi sa tim?
Potraziti lekarsku pomoc?
Potraziti pomoc prijatelja?... naravno ko ima
Uhvatiti se za lekove?
Na koji nacin odbaciti visak?
Sta izbrati ako je to izvodljivo?
Nesto trece, peto, sesto....
Srecom pa nemam mnogo psiholoskih trzavica u zivotu. Pre svega zbog toga sto imam tu jednu urodjenu bezazlenost koja me cuva od svih nevolja ovoga sveta. I plus sam po automatizmu uvek uzdrzljiv po pitanju mnogih negativne stvari.Kako se nositi u istom trenutku i sa tugom, i sa mrznjom, i kajanje, i gomilom strahova... naravno moj primer
Kako se nositi sa tim?
Uhvatiti se za lekove?
Jasno mi je da si gladna, ali nema mesa za tebe.Jugoslave, de o'ladi malo јebote, treba nekad imati mere i obzira.
Kako se nositi u istom trenutku i sa tugom, i sa mrznjom, i kajanje, i gomilom strahova... naravno moj primer
Kako se nositi sa tim?
Uhvatiti se za lekove?