Pomagajte

gavrilovicleca

Početnik
Poruka
1
Sa 4 godine imao sam torziju testisa i odstranjen mi je levi testis. Juce mi se javio bol na levoj strani, i napipao sam kao nekakvu grudvicu ili lopticu. Danas je pocelo da me boli, ne jak bol, a osecam i bol u stomaku. Sada imam 16 godina i nikad mi se nije javljao ovaj bol. Molim vas pomozite mi, bojim se da nije ono najgore.

Nisam strucnjak, ali mislim da pre svega treba da odes kod lekara.
I da je neko strucan, nece moci da ti kaze nista specificno dok ne odes na pregled. Pravac kod lekara.
Bez brige, nemoj da ti najcrnje misli odmah padaju na pamet, verujem da nije nista previse ozbiljno. Ali svakako, pravac kod lekara da bi odstranio svaku sumnju!

Javi kako je proslo :)

Nemoj da panicis,verovatno je nesto bezazleno.Ali radi tvoga psihickog mira,idi na pregled kod lekara Urologa,koji ce izvrsiti pregled testisa Ultra zvukom i reci ce ti
tacno,o cemu se radi!

Sa 4 godine imao sam torziju testisa i odstranjen mi je levi testis. Juce mi se javio bol na levoj strani, i napipao sam kao nekakvu grudvicu ili lopticu. Danas je pocelo da me boli, ne jak bol, a osecam i bol u stomaku. Sada imam 16 godina i nikad mi se nije javljao ovaj bol. Molim vas pomozite mi, bojim se da nije ono najgore.

Sta je najgore?,pa valjda zivot bez sexica:sad2:

Back