gulum
Zainteresovan član
- Poruka
- 464
Imaš problem mnogih današnjih brakova.Ja sam u dugoj vezi to ti je nešto slično kao da smo u braku, i mogu ti reći da se te stvari dešavaju, mada ja imam dosta obaveza i mimo posla pa kao što reče Suzy, dosta se i stvari desi u toku dana pa uglavnom imamo neku priču uveče kad se vidimo.Mislim da bi trebalo ako ti to smeta da mu skreneš pažnju na te stvari, jer ćutanje će samo da Vas udalji, kod mene to pali naravno sa njene strane,na pr.desi se da u toku priče ona mi nešto priča i provali da je uopšte ne slušam i naravno sranje u najavi.Naravno daleko od toga da bi to trebao da bude razlog za neki razvod, jer
ipak mislim da se te stvari ne dešavaju zbog...bla bla možda neke prevare ili nekih gluposti
uglavnom ljudi su u problemima,mnogi to čuvaju u sebi pa im nije ni do čeg a kamoli do neke priče.UH, malo sam preterao sa temom ali mislim da sa dobrim savetom možeš da rešiš problem.
Poz!
ipak mislim da se te stvari ne dešavaju zbog...bla bla možda neke prevare ili nekih gluposti
uglavnom ljudi su u problemima,mnogi to čuvaju u sebi pa im nije ni do čeg a kamoli do neke priče.UH, malo sam preterao sa temom ali mislim da sa dobrim savetom možeš da rešiš problem.
Poz!