pomagajte

Imaš problem mnogih današnjih brakova.Ja sam u dugoj vezi to ti je nešto slično kao da smo u braku, i mogu ti reći da se te stvari dešavaju, mada ja imam dosta obaveza i mimo posla pa kao što reče Suzy, dosta se i stvari desi u toku dana pa uglavnom imamo neku priču uveče kad se vidimo.Mislim da bi trebalo ako ti to smeta da mu skreneš pažnju na te stvari, jer ćutanje će samo da Vas udalji, kod mene to pali naravno sa njene strane,na pr.desi se da u toku priče ona mi nešto priča i provali da je uopšte ne slušam i naravno sranje u najavi.Naravno daleko od toga da bi to trebao da bude razlog za neki razvod, jer
ipak mislim da se te stvari ne dešavaju zbog...bla bla možda neke prevare ili nekih gluposti
uglavnom ljudi su u problemima,mnogi to čuvaju u sebi pa im nije ni do čeg a kamoli do neke priče.UH, malo sam preterao sa temom ali mislim da sa dobrim savetom možeš da rešiš problem.
Poz!

esperanca137:
pokusaj da nadjes neki hobi,da krenes na fitnes,trbusni ples-to je danas moderno i zanimljivo,na latino ples,idite zajedno u bioskop,pozoriste,aktiviraj se malo,pa ce teme da dodju same po sebi. ;) nikad se ne treba previse opustati u braku,jer ces muzu brzo da dosadis,zato ogledalo u ruke,patike na noge i pravac ....................a posle cete imati teme za razgovor ili jos bolje,sta ce vam teme kad se ceo dan ne vidite,imate valjda pametnijeg posla od pricanja :D ;)
Isto sam i ja pomislio.
Mozhda jednostavno vashi zhivoti postaju dosadni, pa se to projektuje i na brak.

Shta radite kad dodjete kuci s posla? Zajedno gledate Bolji Zhivot?

smaragd:
procitaj knjigu PET JEZIKA LJUBAVI pomogla je mnogim parovima

Joj, izvinjavam se na upadanju ali mozes li mi reci naslov originala (na Egl. jeziku)?

Doduse i htjela sam da se uukljucim na temu svojim skromnim savjetom:
Mislim da i ako je doslo do trenutnog (pa cak i malo duzeg) zahladjenja da se ne mora odmah pomisljati na najgore...u svakoj vezi se desavaju slicne stvari...pa desava se da sa najboljom drugaricom ponekad nemas sta pricati...nekad je naljepse jedno pored drugog cutati....cak i ako dodje do zahladjenja u krevetu, ni onda nije kraj ljubavi...nekad nam je potrebno, kao individuama, malo vremena za razmisljanje, za samog sebe...

svi ste upravu kod svakog od vas ima naka pouka i dosta ste mi pomogli !bas vam hvala za sad je problem resen najvise mi je pomogao savet od #zlot iz cacka#bas vam hvala!!!!LJUBIM VAS SVE

Back