katarinat
Obećava
- Poruka
- 57
jedna od mana kad si u braku ti je to sto se brzo izgubi komunikacija izmedju NAS!jednostavno sve vam se teme ucine ispricanima,kako da to poboljsamo!AJD SAD VI! RECTE STA I KAKO!? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
katarinat:jedna od mana kad si u braku ti je to sto se brzo izgubi komunikacija izmedju NAS!jednostavno sve vam se teme ucine ispricanima,kako da to poboljsamo!AJD SAD VI! RECTE STA I KAKO!?![]()
katarinat:jedna od mana kad si u braku ti je to sto se brzo izgubi komunikacija izmedju NAS!jednostavno sve vam se teme ucine ispricanima,kako da to poboljsamo!AJD SAD VI! RECTE STA I KAKO!?![]()
sinnke:Kad sam ovo POMAGAJTE procitao po ko zna koji put umro sam od smeha zato sto me puko fles kao da je forum na vodi pa se stalno neko davi.
Predjite na telepatiju. Salim se ..nadji drugog partnera.
esperanca137:macane,pa jer ti vidis da je zena udata![]()
![]()
sinnke:Znam a jel veliki problem da se razvede?
esperanca137:ma daj,ili pomagaj ili brisi,nemoj da zezas zenu,vidis da je u problemu![]()
![]()
sinnke:Ko jos velike probleme resava na forumu? Ne budi naivna yebemu misa pa ipak si spediter.
esperanca137:sta se palis,vidis da te zezam![]()
nego,daj zeni neki dobar odgovor,umes ti to,samo bez preterivanja![]()
pitanje je bilo jednostavno,nezreli odgovori mi bas i ne pomazu!ali nema veze!NIJE NI BITNOsinnke:Kad sam ovo POMAGAJTE procitao po ko zna koji put umro sam od smeha zato sto me puko fles kao da je forum na vodi pa se stalno neko davi.
Predjite na telepatiju. Salim se ..nadji drugog partnera.
katarinat:pitanje je bilo jednostavno,nezreli odgovori mi bas i ne pomazu!ali nema veze!NIJE NI BITNO
:|
sinnke:Ti bi trebala biti dovoljno zrela kad si se vec udala pa zakljuciti da ti ja ni niko drugi nepoznavajuci ni tebe ni tvog muza dati bolji odgovor od tebe same.
brak ti je kao i cvece ima godina cvetanja i ostalo je odrzavanje.......ne padaj u ocaj i veruj u svoj brak...ako nema nikakve komunikacije znaci da se on povlaci.Zasto je to tako "katarinat"to moras pronaci i eto prvog koraka............znaci malo se vise mazi sa njim,slusaj sta ti govori,iznesi svoje strahove pred njega,itd.katarinat:jedna od mana kad si u braku ti je to sto se brzo izgubi komunikacija izmedju NAS!jednostavno sve vam se teme ucine ispricanima,kako da to poboljsamo!AJD SAD VI! RECTE STA I KAKO!?![]()
Gazdarica:Ako nemate sta pametno da kazete, ili bar da pokusate da na konstruktivan nacin doprinesete temi, budite ljubazni i suzdrzite se od komentara...
Svakako, ovo se ne odnosi samo na ovu temu!