M milosmix Gost 02.10.2003. u 22:03 - POMAGAJTE!!! CS #1 kako da se konektujem na interneu i igram cs.molim za detaljno objasnjenje
K Kain Gost 09.10.2003. u 13:16 - POMAGAJTE!!! CS #2 Ako nemas modem tesko da mozes da se konektujes jer ti je potreban modem.... Toliko od mene tesko da sam ti nesto pomogo ali ni ja nisam mogo ....
Ako nemas modem tesko da mozes da se konektujes jer ti je potreban modem.... Toliko od mene tesko da sam ti nesto pomogo ali ni ja nisam mogo ....
Corey Aktivan član Poruka 1.804 10.10.2003. u 22:08 - POMAGAJTE!!! CS #3 milosmix: kako da se konektujem na interneu i igram cs.molim za detaljno objasnjenje Kliknite za proširenje... Boze,boze.Da bi igrao cs preko neta treba ti brza veza sto sigurno nemas ovako preko modema(obicne veze) nego ti uzmi ISDN ili DSL i uzivaj :?
milosmix: kako da se konektujem na interneu i igram cs.molim za detaljno objasnjenje Kliknite za proširenje... Boze,boze.Da bi igrao cs preko neta treba ti brza veza sto sigurno nemas ovako preko modema(obicne veze) nego ti uzmi ISDN ili DSL i uzivaj :?
H HeX Gost 21.10.2003. u 20:43 - POMAGAJTE!!! CS #4 kako su ljudi glupi. PA KAKO BI OVDE POSTOVO DA NEMA MODEM??? idi na www.cs-centar.net, tamo sam pisao tekst o igranju na netu :shock:
kako su ljudi glupi. PA KAKO BI OVDE POSTOVO DA NEMA MODEM??? idi na www.cs-centar.net, tamo sam pisao tekst o igranju na netu :shock:
M .MEAN MACHINE. Zainteresovan član Poruka 237 26.10.2003. u 12:01 - POMAGAJTE!!! CS #5 Probao sam da igram preko obicne konekcije na jednom od dal yubc ili drenikovih servera i mogu vam reci da je ocajno...ping je ogoroman :?
Probao sam da igram preko obicne konekcije na jednom od dal yubc ili drenikovih servera i mogu vam reci da je ocajno...ping je ogoroman :?