Hej, cekaj malo. Inace se slazem sa vecinom tvojih postova, ali mislim da sad pomalo i gresis. Jeste ljubomora veoma losa stvar, ali....apotekarka:Ako te je i prevario, jesi li ti to po nečem osetila? Jel ti nečeg bilo malo? Ako se malo i prozezao sa strane, pa vratio se tebi, znači bolja si.
Ljubomora je tako gnusno stanje nesigurnosti i povređene sujete, trebalo bi da ljude bude sramota da je ispoljavaju kao i da prde i podriguju u javnosti.....
Mislis li da je ok prelaziti preko preljuba? Ok, ja se slazem da nekim ljudima nije stalo i da zive u ubedjenju da su bolji/e ako im se partner/ka vrati nakon "izleta", ali sta cemo sa onima koji se osecaju kao igracka sa police koju mogu uzeti kad hoce i vratiti je na policu kad im dosadi. Sta covek da radi kad se oseti kao neka krpa?
Ne znam.... ali kod mene nikad nij palila ona cvena recenica: "Ali, ja samo tebe volim!"
Sta mi vredi ta njegova ljubav kad ce uvek/stalno/povremeno/ponekad ici u zagrljaj drugoj?!
Kako ja onda da okarakterisem recimo tu moju vezu? Nikako drugacije do cisto sexualna. A u tom slucaju onda necu imati decka, nego cu isto tako naci nekoga za "po potrebi" i svima dobro. Onda se niko nece naci povredjen zbog izigranog poverenja, sto se kod autorke ove teme upravo desilo. Ma kako bilo.... to uopste nije lep osecaj.
Nego, ti i tvoj muz imate bas tako reci savremen brak i takodje ste savremenih shvatanja. Da li to znaci da varate jedno drugo i nemate frku sa priznavanjem istog i preko prelazenja istog naravno????