Poluprijetnje koje zvuče vrlo ozbiljno

Bilo nas je dosta s viskom adrenalina. Neki su prosli OK, smirili se i ozenili, neki nisu ni dozivjeli. Ja sam imao nazovimo srecu. Zadnje sta sam imao su dva fizicka napada na poslu iz kojih sam izasao kao pobjednik. Ima od toga dosta i sad sam vec u godinama, ali se bez obzira na to nedam zajebavat.

Nije dobro i nadam se da ce izvuc pouku iz svojih iskustava.
Ja sam bio više kukavica, moram priznati... Samo eto ja sam bio toga svjestan i mislim( koliko mogu biti objektivan) da nisam više kukavica, tj da sam postigao ravnotežu u životu( barem mislim).

Ja sam bio više kukavica, moram priznati... Samo eto ja sam bio toga svjestan i mislim( koliko mogu biti objektivan) da nisam više kukavica, tj da sam postigao ravnotežu u životu( barem mislim).
Bolje biti kukavica i povuci se nego biti heroj i mozda izgubiti zivot.

Neko postigne prije neko kasnije. Ja sam malo kasnije, ali je bitno da sam uspostavio ravnotezu. Nisam nista specijalno da se razumijemo i da ne ispada da se velicam, ali u svom zivotnom vijeku uspio sam pogotovo odkada sam naucio razgovarati rijesiti par situacija samo sa pricom i ispijanjem kave.

Bolje biti kukavica i povuci se nego biti heroj i mozda izgubiti zivot.

Neko postigne prije neko kasnije. Ja sam malo kasnije, ali je bitno da sam uspostavio ravnotezu. Nisam nista specijalno da se razumijemo i da ne ispada da se velicam, ali u svom zivotnom vijeku uspio sam pogotovo odkada sam naucio razgovarati rijesiti par situacija samo sa pricom i ispijanjem kave.
Gle, to je isto što i ja radim, nastojim se postaviti tako da eventualne konflikte riješim razgovorom. Za to postići je neophodno poslati neverbalnu poruku da si spreman sukobiti, i fizičku ako treba, ali da si ujedno spreman i na mirno rješenje. Ima i posebnih kategorija kretena koje ne možeš ne poslati u rodno mjesto. Na takav način preveniraš golemu većinu potencijalnih sukoba, samo što ja to nisam znao, tj nisam shvatao( ili što li već), pa sam bio na meti zlostavljaca. Moje iskustvo je kad pružiš najmanji otpor zlostavljači se povlače, tako sve one narodne, okreni drugi obraz, pametniji prvi popusta, kroz jedno uvo udje kroz drugo izadje i sl, su obična sranja, treba se suprotstaviti. Dobro ne sada potući se s nekom pijanom budalom u disko klubu koju i ne poznaješ ili pogotovo kao kreteni koji goluruki skaču na naoružane pljačkaše s time da su se tu slučajno zatekli i sl. Treba se svakako suprotstaviti kad te netko maltretira, u školi, na poslu i sl. Nema veze ako je taj i jači, pa nešto jedan put dobiješ batine umisto stotine puta biti povrijeđen.

Nisam fizicki spreman da resavam probleme s ljudima pesnicama pa makar i u rukavicama, no zato sam veoma dobar orator pa nastojim svaki problem resiti verbalno..Ide mi to dobro no postoje jako tvrdoglavi ljudi kod kojih nista ne prolazi..takvima okrenem ledja i caos iako sam ja bio u pravu..Imao sam tako jednu daktilografkinju na poslu i kad joj donesem materijal na kucanje, ona ce cekaj sad jedem jabuku, kasnije pije kafu, pa jede narancu..moj materijal stoji no bio sam strpljiv i na kraju dobijem trazeno no ssad sam ja na muci jer stampari su cekali na mene a ja kasnim..hocu reci u svemu ima resenja samo turn..turn..

Back