la dolcevita
Poznat
- Poruka
- 8.055
Pre nekoliko godina sam upoznala Grka koji mi je rekao da Grci letuju na ostrvima, a na Halkidiki dolaze sam vikendom, u šta sam se lično i uverila.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pre nekoliko godina sam upoznala Grka koji mi je rekao da Grci letuju na ostrvima, a na Halkidiki dolaze sam vikendom, u šta sam se lično i uverila.
jednostavno - ima joda voda, more = jod.
- šumarak - kakve veze ima s jodom?
Jednostavno i nema razloga da se te dve stvari povezuju, a ni sastavljaju.
Nikoga nisam vređala.
- - - - - - - - - -
To je apsolutno tačno, Bugari ne letuju u Bugarskoj, samo vikendaši ...
Iskoristila sam rani buking i platila hotel u Hurgadi (5*, all) svega 350 eura + avionske takse i egipatska viza (oko 100 eura).
Azak je zvanično 3*, ali zaslužuje 4* i preko Argusa je bio 430 eura, ali dušmani mi ne dozvoliše, pa sam se prebacila na drugu agenciju i platila 530 eura (pp).
Iskoristila sam rani buking i platila hotel u Hurgadi (5*, all) svega 350 eura + avionske takse i egipatska viza (oko 100 eura).
Azak je zvanično 3*, ali zaslužuje 4* i preko Argusa je bio 430 eura, ali dušmani mi ne dozvoliše, pa sam se prebacila na drugu agenciju i platila 530 eura (pp).
Zar ti nisi obavešten o tome da je sada kul da se kupaš u hlorisanoj vodi u bazenu , u hotelu, naravno?![]()
Ni mene, ali ne misle svi tako .
Ne bih u Egipat, Tunis i sl. trenutno ni da mi plate.
Bio u Tunisu 2005., kada je politicko stanje bilo stabilno. S´obzirom koliko sam platio i nije nesto posebno. Hotel jeste bio luksuzan, all inclusive aranzman, ali nije sve u hotelu tj. od tada vise nikad nisam boravio u hotelu kada odem na odmor. Sad iskljucivo iznajmim apartman, kucu, vilu....zajjebi hotel.
pa da imaju tamo kuće i vikendice koje izdaju turistima...jednom, dok su klinci bili mali letovali u kući koja je bila prazna, a prizemlje celo naše,gazda došo tek pri kraju da mu platimoPre nekoliko godina sam upoznala Grka koji mi je rekao da Grci letuju na ostrvima, a na Halkidiki dolaze sam vikendom, u šta sam se lično i uverila.
Ako bih uplaćivao bilo šta to bi bio samo doručak jer ako nešto volim to je da uveče prošetam uz šetalište ili marinu,pogledam meni,popričam sa promoterima ispred i sednem gde mi se svidi atmosfera na kraju i lagano večeram...nekako mi je to bitan detalj čitave "rutine" na odmoru koji ne bih prepustio "sindikalnom" izboru od dva-tri kuvana jela i jurnjavi sa plaže da bih stigao i sl...
All inclusive u hotelu je već sasvim druga priča,to već ima smisla...na nekim destinacijama. Za Grčku,Hrvatsku ili Španiju ne.
Hotel me ne vidi vec godinama (osim kada sam na sluzbenom putu ili kada sam dan-dva u nekom gradu).
Kada sam letovao u Hrvatskoj ujutru rano ustanem pa lagano na pijacu po svezu ribu i povrce, onda se vratim, pa na plazu. Posle kada upekne najgore sklonim se sa plaze, zapalim rostilj u dvoristu, ispecem ribu, natepam se, malo odmorim, pa onda posle opet na plazu do uvece. Uvece prosetam rivom, sto kaze fortes izaberem konobu, restorancic koji mi se cini o.k., veceram, popijem koje, ostatak veceri gledam more i zalazak sunca sa balkona...tako sam otprilike provodio dan. Jedem kad i sta hocu, imam svoj mir. A isto kosta koliko i Hotel...zasto bih onda Isao u hotel? Sad samo da mi ne dodju gospoda koja ce napisati "ne idem ja na odmor da bih kuvao/kuvala" i tako te gluposti. A ti isti ce se prvi zaliti kako je klopa u hotelu njesra, kako je vecera previse rano, kako se u hotelu u sobi do njihove svaku noc jasu i urlicu itd.![]()
Da se ne lažemo, lepo je kad dođeš na gotovo.
Naravno, mi nemamo neki izbor pošto naše agencije ne vrve baš od paket aranžmana za jadranska ostrva.