Umri_muski
Stara legenda
- Poruka
- 75.243
Nece biti nista od toga...SPS je kaput....ili bunda...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Po tebi su bubuljičavi brucoši i huligani najpametniji, ja ipak više verujem fuficama....U Srbiji fufice imaju vrednije misljenje u ocima naroda nego neko mudar....ocigledno da muda imaju znacajnu ulogu na procenu...
Za tebe nema ništa!!!
Kad se samo sijetim kakve si grozote pisao o Njemu i stranci.
![]()
![]()
A iskreno ne bi ni ja, ne volim te gumene sise, neka povadi pa se javi, drage volje ću je izbaždariti.
![]()
AV ih baš tu i čeka.Pa ako nešto uspe ovaj Ružić da izvadi sps , inače sa sadašnjim je pitanje cenzusa.
Ryba i po....
Полугола функционерка СПС-а са силиконима, из базена се буни против „револуције“
https://srbin.info/polugola-funkcio...z-bazena-se-buni-protiv-revolucije/#gsc.tab=0
@Jugoslav Čvarak zena nas zove sve za okrugli sto...mozda i u bazen...
Hocemo li da idemo?
...
Srpkinje pate za blonde kosom...Sto bi prost narod rek’o, dobra P![]()
Šalu na stranu, Srbi sve vise lice na neke bele cigane i wigger-e (white niggers).
Geto čobani ce se tesiti kako istocne i juzne komsije nisu nista bolje.
Ima i neka pesma - Plava CigankoSrpkinje pate za blonde kosom...
...
Полугола функционерка СПС-а са силиконима, из базена се буни против
Hocemo li da idemo?

Predlažem joj da se pohapse lopovi i da im se oduzme imovina stečena kriminalom....
Полугола функционерка СПС-а са силиконима, из базена се буни против „револуције“
https://srbin.info/polugola-funkcio...z-bazena-se-buni-protiv-revolucije/#gsc.tab=0
@Jugoslav Čvarak zena nas zove sve za okrugli sto...mozda i u bazen...
Hocemo li da idemo?
...
Ti bi kao komunisti da otimas privatnu svojinuPredlažem joj da se pohapse lopovi i da im se oduzme imovina stečena kriminalom.

Po tebi su bubuljičavi brucoši i huligani najpametniji, ja ipak više verujem fuficama....

Pa svalerka i jeste za funkciju,nece valjda da kuca racune u maksiju.Ima li neku svalerku da ovi iz SPS-a da nisu postavili na neku funkciju ?![]()