poludeti

Hocu da poludim da vidim kako je, jel ima neko neki tutorijal na temu kako poludeti?

Divno je poludeti, makar na jedan dan.
Ako se usudiš da poludiš, može ti se toliko dopasti
da nećeš više želeti da se povratiš u normalu.

Ali nema nikakvog uputstva za to.
Nije ni potrebno.
Svako će lako i brzo pronaći svoj način.
U tome i jeste čar.

Pa vidimo se, uskoro! :)

A sta je sa onim uputstvom: ko je lud ne budi mu drug?
Zasto "nepoludeli" ne mogu biti zajedno sa "poludelima"?

Ja sam inace lud na nervnoj bazi. :) I vrlo sam zadovoljan.

Mozda sam ja stvarno lud jer mi niko nije drug i niko ne zeli da mi bude drug. Ustvari kompjuter mi je najbolji drug na svetu, to je najbolja naprava ikada napravljena. Kako je ovo do jaja.

Kad si lud nikada nisi sam.
Uz to znas da je uz tebe neko koga dobro poznajes. Neko ko ce te saslusati i razumeti.
Trece, on ti cuva ledja, i posto jako licite moze te menjati svuda gde treba, tamo gde je tesko, tamo gde se ti plasis posalji njega.
Vas dvojica ko jedan dobar.

Poludjeti je lako. Dovoljno je da covjek pozeli da ne zna nesto sto moze da zna, i da (pozeli da) misli da zeli to da zna. A ako oces potpuno ludilo (sa halucinacijama) onda moras da na silu stvoris predrasudu da mozes prema bilo cemu u sebi i oko sebe biti ravnodusan.

evo ovako

izujes se bos i u majicu kratkih rukava da ne ukvasis rukave i carape, uzmes crijevo, pustis vodu i peres dvoriste po ledenu vjetru u decembru mjesecu :roll:
a snijescic ti vijori oko glave, ma romantika prava :fdlan:

mozda ces ti misliti da je to normalno al komsije ce sigurno govoriti da si poludio :confused:

al sta cu kad nisam mogla vise gledati prljavo dvoriste :dash:

Back