Mastrangello
Domaćin
- Poruka
- 3.325
Može da kaže onaj ko je doživeo, video uživo i prouzrokovao ovo:
Koliko ima takvih?
Koliko ima takvih?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Misllim da nije mislio na to...Mnogo ljudi ima mesijanski kompleks. Što i nije tako loše, jer to znači da hoće da pomognu svetu na neki svoj način. Ali zna da bude opterećujuće za nas koji ih slušamo.
Greška onda.Misllim da nije mislio na to...
nema sumnje, pikaso namalao...Može da kaže onaj ko je doživeo, video uživo i prouzrokovao ovo:
Pogledajte prilog 1453380
Koliko ima takvih?
Pa dobro, bre, gde ti bi za ovu temu?!prevrne oči, nigde zenica, sve belo,
Može da kaže onaj ko je doživeo, video uživo i prouzrokovao ovo:
Gledaš kako joj zenice zapadaju negde u dubinu oka i oko joj postaje belo.
Kontrolu nad grlom i očima preuzima neko drugi ?
Nad rukama takođe, javlja se nekakav divlji instikt koji će vam zakopati njene nokte duboko u butine ili stražnjicu, do krvi. Može čak i nokte polomiti pri tom.
Jednostavno, žena prilikom tog velikog pražnjenja nema apsolutno nikakvu kontrolu nad svojim telom.
Na kraju, pada kao pokošena, i nije u stanju da se pomeri, ni prstom da mrdne nekoliko dugih minuta posle orgazma.
Ne treba je prskati vodom, što sam ja u početku radio bojeći se da joj nije dobro, sama će se vratiti u stvarnost.
Opis dubokog ženskog orgazma, ne znam šta više reći, u najkraćim crtama, nisam vas puno udavio, valjda ?Pa dobro, bre, gde ti bi za ovu temu?!
Izgleda da si prava osoba za ovu temu...
Imas li jos detalja ovih dozivljaja da podelis?
Opisao sam ovaj fenomen, stim što se ovo može i odglumiti, kod pravog orgazma zenice sasvim zapadnu, nema ih.Može da kaže onaj ko je doživeo, video uživo i prouzrokovao ovo:
Pogledajte prilog 1453380
Koliko ima takvih?
Nista.ne znam šta više reći
Mene - ni najmanje.nisam vas puno udavio