Полт: Американци се повлаче са Косова?

Ha-Nocri:
Ja tebe praratim :lol:
I onda ispadne kako govorim "ja" stalno :lol:

Ti se nisi slagao sa Slobinim idejama. Ne budi smesan. Kada ti mislis da je sada gore nego tade pokazuje da ti ne znas sta je realnost i da si ziveo na Marsu (a mozda i dalje).

I to je bilo to sto si rekao. Sve ostale su bile fraze, demagogija, vredjanje i budalastine l)

Ne lupaj gluposti.
Kad sam ja to rekao da je tada bilo boje nego danas?
Ajde nadji mi kada sam to rekao, NAPISI OVDE da vidim.
Niti sam to rekao, niti to mislim, gde si to izvukao ne znam, mozak ti je kao stara ves masina, samo izbacuje prljavstinu....
Ko ti je kriv sto ne shvatas neke stvari, pa mislis da su sve to "fraze, demagogija, vredjanje i budalastine".
Zaista bespredmetno je raspravljati se sa tobom, vredjas, govoris nesto a to pripisujes drugima, ubedjujes u nesto ljude, stavljas im u usta reci i misli koje oni nikada nisu izrekli, i posle..... Svi su ti krivi.
znaci vecu gmilu budalastina od ovg tvog gore napisanog nisam video, al ponovo da kazem
sve je to odraz tvog vaspitanja, obrazovanja i kulture....

Pepeo:
Ne lupaj gluposti.
Kad sam ja to rekao da je tada bilo boje nego danas?
Ajde nadji mi kada sam to rekao, NAPISI OVDE da vidim.
Niti sam to rekao, niti to mislim, gde si to izvukao ne znam, mozak ti je kao stara ves masina, samo izbacuje prljavstinu....
Ko ti je kriv sto ne shvatas neke stvari, pa mislis da su sve to "fraze, demagogija, vredjanje i budalastine".
Zaista bespredmetno je raspravljati se sa tobom, vredjas, govoris nesto a to pripisujes drugima, ubedjujes u nesto ljude, stavljas im u usta reci i misli koje oni nikada nisu izrekli, i posle..... Svi su ti krivi.
znaci vecu gmilu budalastina od ovg tvog gore napisanog nisam video, al ponovo da kazem
sve je to odraz tvog vaspitanja, obrazovanja i kulture....
Joj, kakav kurtulan post ;)
Toliko od toga da nema budalastina i vredjanja ;)
Fu*k off od mene. Stvari koje tip ises po forumu su porazavajuce. Odatle ja znam. A tebi je mozk ostao zakljucan tamo negde u 16-17 veku pa govorid neke nevezuse.

Ne lupetaj. Meni svi krivi?! O cemu prcas covece. Ti si mi mozda i kriv, ali svi???!!! Ti tu svoju demagogiju nemoj meni pricati, vec badju nekog ko to hoce da slusa.

A sto se tice vaspitanja, nije tesko biti fin, al; je gadna stvar sto nam fali ta karika. Ti si vaspitan?! :lol:
Dovoljno je sto moram da citam tvoje postove na ovom forumu i njih ucim kako si ti :vaspitan" :roll:

K'o sto rekoh, genetika je to, tesko se menja ;)

A ti obrazovan haha
Ti kulturan haha
E, koliko ti ne znas sta je kultura ;)

Ha-Nocri:
Joj, kakav kurtulan post ;)
Toliko od toga da nema budalastina i vredjanja ;)
Fu*k off od mene. Stvari koje tip ises po forumu su porazavajuce. Odatle ja znam. A tebi je mozk ostao zakljucan tamo negde u 16-17 veku pa govorid neke nevezuse.

Ne lupetaj. Meni svi krivi?! O cemu prcas covece. Ti si mi mozda i kriv, ali svi???!!! Ti tu svoju demagogiju nemoj meni pricati, vec badju nekog ko to hoce da slusa.

A sto se tice vaspitanja, nije tesko biti fin, al; je gadna stvar sto nam fali ta karika. Ti si vaspitan?! :lol:
Dovoljno je sto moram da citam tvoje postove na ovom forumu i njih ucim kako si ti :vaspitan" :roll:

K'o sto rekoh, genetika je to, tesko se menja ;)

A ti obrazovan haha
Ti kulturan haha
E, koliko ti ne znas sta je kultura ;)

Hahahaha, ajd zaobidji me.
Idi setaj malo....

eremita:
Нормално, само треба следити другове Американце у њиховим напорима
за успостављање демократије и владавину људских права - све што они
раде, ето и ми треба да прихватимо...... :lol: :lol: :lol:

A posledice!? Može li Srbija da se nosi sa posledicama takve politike!?

Samo još fali da mundžosi počnu da se raznose po restoranima, autobusima i sl. u Srbiji!

Back