polovni monitor?

madness

Početnik
Poruka
7
Ekipa mi preporucuje da ne bacam pare na nov monitor nego da za istu cifru uzmem mnogo bolji polovni monitor.Mislio sam uzeti nov samsung 19" za nekih 200e ali sam nasao 19" i 21" flat IBM i fujicu-simens monitore,sa 6 meseci garancije za iste pare...
Sta uzeti?

Zavisi kakav je taj polovni monitor. Ako je iz najviše profi klase onda se isplati, mada većina misli da je bolje uzeti nov. E sad, garancija je vrlo klimava stvar u ovoj državi (čast izuzecima), pa i ona zavisi od firme u kojoj kupuješ.

U svakom slučaju, ni u ludačkom bunilu ne kupuj polovan monitor na neviđeno. Zahtevaj da isprobaš barem pola sata, jer garancija važi samo u slučaju kvara, a ne i u slučaju da ti nisi zadovoljan slikom.

Pozdrav

Vecina tih monitora dolazi iz nemacke (i sl.) a svabe isuvise vole pare pa se tesko odlucuju da menjaju nesto sto valja. Oni su uglavnom svoje odradili radeci nekolikoo godina neprekidno.
naravno mogu biti dobro resenje ali samo kratkorocno a verujem da ti nemas toliko novca da svaku godinu (ili dve sta menja) kupujes monitor!

СРБИЈА!!!
Nikad,ponavljam nikad nemoj da zaboraviš gde živiš.
Uostalom ne vidim zašto se uopšte razmišljaš,hmmm....polovno(izakano,pohabano,verovatno više puta popravljano,bogtepita koliko je to ustvari radilo)ili novo(neraspakovano,nikad korišćeno,novo bre).
Ako nemaš rodjaka koji drži radnju polovnih monitora pazari tog brand-new Samsunga i uživaj u svojoj trogodišnjoj garanciji i mirisu frižke plastike.
p.s.Pozdrav za Ekipu

ok ljudi,ubedili ste me.
Pozdravicu novi samsung a pozdrav i od ekipe...
p.s.kako vam se ovo svidja?
AMDath64-3000box
abit kv8pro
transcend ddram 512mb
seagate HDD160GB 7200 S-ATA ncq/8mb
ati radeon 9600XT turbo
i jos ponesto...

Imao sam priliku da radim te monitore koje pljujete.
I mogu vam reci da ste grdno pravu.Znachi od 100 monitora 30 ne moze d se popravi, 20 ima ostecen ekran, 30 los fokus (pod uslovom d je sve ostalo ispravno)A RESTO SU MONITORI KOJI imaju fantasticnu sliku.
E sad da li kod nas ima takve robe , kad je nov nema.
Tj kvalitet i ostalo mozes da kupis u nemackoj.Obaska sto ovde nadaju da vidis sliku pre nego sto uzmes monitor itd itd.
Moj savet.Naoruzjse toplom obucom i pogledaj 100 monitora i izberi jedan.Ako hoce a ako neces novo je novo.

Back