mario80
Stara legenda
- Poruka
- 80.228
Ja bih ipak jurio onu sa 2 okrugla fara. Ja gledam da uzmem lubeničarku sa dva okrugla fara. To mi je tako hipsterski

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koji motori su problematicni?Шта мислите о "Volvo V.40 2.0" 2017,18,19 год ? Најближи сам за овај аутомобил да се одлучим али сам чуо да су мотори новији од 2014 мало проблематични тако да нисам паметан али ми је за сад овај ауто први пик
Dobar auto zavisi koji motor ..Na zadnjem sedistu nema bas mestaШта мислите о "Volvo V.40 2.0" 2017,18,19 год ? Најближи сам за овај аутомобил да се одлучим али сам чуо да су мотори новији од 2014 мало проблематични тако да нисам паметан али ми је за сад овај ауто први пик
Мислим да је био у питању VEА моторKoji motori su problematicni?
To su noviji motori iz njihove kuce i nisu kao stari dizeli sa 5 cilibdara koji su kruziki 1mil bez problema ..Mogu imati problem (najvise prvi modeli) sa potrsnjom ulja a I koriste se ulja 0w20 ..Tako da zavisi sta ubodes ..Uglavnom otvori oci i zaobidi prve serijeМислим да је био у питању VEА мотор
VEA motori su 100% od Volvoa ..Fordov, opelov ili fiatov motor?![]()
To su noviji motori iz njihove kuce i nisu kao stari dizeli sa 5 cilibdara koji su kruziki 1mil bez problema ..Mogu imati problem (najvise prvi modeli) sa potrsnjom ulja a I koriste se ulja 0w20 ..Tako da zavisi sta ubodes ..Uglavnom otvori oci i zaobidi prve serije
Meni je bela za ta auta extra otvara ga ..D2 VEA je dosta rastecen motor sa obzirom da iz tih 2l izvlace +230ks sa duplom turbinom i drugom mapom..Мислио сам нешто овако само можда у црној боји:
https://www.polovniautomobili.com/a...v40-20d2-inscription?attp=p1_pv0_pc1_pl1_plv0
Jok od 2014 imaju svoje a to ti i pise u tome sto su postavio ..Procitaj o VEA motorima pa se vratiI ugrađuju fordove motore ecoboost![]()
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Vol...The 1.6 EcoBoost and 2.0,, T3, and T4 engines.
Pogledajte prilog 1662936
E znas da sam u lidlu jednom odvalio zlo najveceTo je normalno da kada ne gledaš odlomiš branik na zaleđen sneg koji je kao beton jbg.
Što? Trebali bi da im budu po ps ivičnjaciE znas da sam u lidlu jednom odvalio zlo najvece![]()
Zaglavljen si u prošlosti..Opdatiraj se malo pa se vrati ..Nikada ne veruj proizvođaču koji ugrađuje tuđe motore!![]()
Ne oratis tj ne možeš da pratis ..2,0 D5 moze biti sa 235ks a ovo je D2 sa jednom običnom turbinom od 120ks..Pored toga imas i D3 varijabilna turbina i D4 sa duplom .isti motor različite ks..od 120-235De bre rasterećen motor to naduvano do daske 2.0 230 ks![]()