Узео бих неки полован ауто до 14.000е, 2015. год и новији, изнад 130Ks, бензинац. Неке препоруке за аутомобил према овим критеријумима ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Peugeot 3008Узео бих неки полован ауто до 14.000е, 2015. год и новији, изнад 130Ks, бензинац. Неке препоруке за аутомобил према овим критеријумима ?
Noviji auto odnosno relativno noviji, pa benzinci su isto sa turbinama kao i dizelasi e sad nisi napisao da li preferiras veci ili manji auto, karavan, hecbek...
Solidnu voznjuЛимузина, хечбек или чак и купе у некој варијанти. Караван не. За сад су му пажњу највише привукли Пежо 308, Ауди А1, А3..... Опел Астра Ј 1.4 enjoy ми делује интересантно мада не знам шта да очекујем од те марке аутомобила.....
Honda civic 1.8 banzinac.Узео бих неки полован ауто до 14.000е, 2015. год и новији, изнад 130Ks, бензинац. Неке препоруке за аутомобил према овим критеријумима ?
Ja imam namjeru da kupim elektricni do 20000e.Drzava mi vrati 5000e.Ako mi se na svidi prodat cu ga za priblizno koliko sam ga i platio.Razmisli da li ti je to prihvatljiva opcija.Узео бих неки полован ауто до 14.000е, 2015. год и новији, изнад 130Ks, бензинац. Неке препоруке за аутомобил према овим критеријумима ?
U ovom trenutku jedino ako ima ona Dacija Spring za te pare, a to je totalan bedak auto.Ja imam namjeru da kupim elektricni do 20000e.Drzava mi vrati 5000e.Ako mi se na svidi prodat cu ga za priblizno koliko sam ga i platio.Razmisli da li ti je to prihvatljiva opcija.
Do juna kada planiram kupovati bit ce bolji izbor.Nadam se da ce doci kinezi.Ako ne budem imao sta da kupim kupit cu auto na metan za par godina pa onda preci na e auto.Za godinu dvije ce se u tom dijelu autoindustrije nesta iskristalisati.U ovom trenutku jedino ako ima ona Dacija Spring za te pare, a to je totalan bedak auto.
Опел има мој ортак, много га хвали.Лимузина, хечбек или чак и купе у некој варијанти. Караван не. За сад су ми пажњу највише привукли Пежо 308, Ауди А1, А3..... Опел Астра Ј 1.4 enjoy ми делује интересантно мада не знам шта да очекујем од те марке аутомобила.....
Ja nisam postavio svoj auto. Uopšte nemam Tojotu, mada nije isključeno da je jednom i kupim.Saće svako ovde da hvali svoj auto, a Fenster će odlučiti da ipak sačeka sledeću godinu. xD
Imaš električnu dačiju kao jedini izborJa imam namjeru da kupim elektricni do 20000e.Drzava mi vrati 5000e.Ako mi se na svidi prodat cu ga za priblizno koliko sam ga i platio.Razmisli da li ti je to prihvatljiva opcija.
NišanNije bitna marka.
Važno je da ima krug napred
Noviji benzinac i nemaš neki izbor ..Neka Mazda ,Toyota ,Honda a moze neki noviji VW sa 1,4 ..Vrlo lako mozes da ubodes prblematican auto ako budeš gledao Francuze pa i neke JapanceУзео бих неки полован ауто до 14.000е, 2015. год и новији, изнад 130Ks, бензинац. Неке препоруке за аутомобил према овим критеријумима ?
Aha i sutra ti sns "mladež" spali štalu pa nemaš ništa. I optuže te da si napao njih 20 pa završiš u zatvoru.Ja bih 14.000 evra uložio u bika i pet krava.
Za tri godine bi bilo još 5 a za tri deset
Izvini molim te ako sa bikom i 20 krava ne bi kupio NOV AUTO a kapital ostao...
Aha....zaboravi ...Ja bih 14.000 evra uložio u bika i pet krava.
Za tri godine bi bilo još 5 a za tri deset
Izvini molim te ako sa bikom i 20 krava ne bi kupio NOV AUTO a kapital ostao...