Полован ауто до 14.000е, 2015. год и новији?

Noviji auto odnosno relativno noviji, pa benzinci su isto sa turbinama kao i dizelasi e sad nisi napisao da li preferiras veci ili manji auto, karavan, hecbek...

Лимузина, хечбек или чак и купе у некој варијанти. Караван не. За сад су ми пажњу највише привукли Пежо 308, Ауди А1, А3..... Опел Астра Ј 1.4 enjoy ми делује интересантно мада не знам шта да очекујем од те марке аутомобила.....

Лимузина, хечбек или чак и купе у некој варијанти. Караван не. За сад су му пажњу највише привукли Пежо 308, Ауди А1, А3..... Опел Астра Ј 1.4 enjoy ми делује интересантно мада не знам шта да очекујем од те марке аутомобила.....
Solidnu voznju

Узео бих неки полован ауто до 14.000е, 2015. год и новији, изнад 130Ks, бензинац. Неке препоруке за аутомобил према овим критеријумима ?
Ja imam namjeru da kupim elektricni do 20000e.Drzava mi vrati 5000e.Ako mi se na svidi prodat cu ga za priblizno koliko sam ga i platio.Razmisli da li ti je to prihvatljiva opcija.

U ovom trenutku jedino ako ima ona Dacija Spring za te pare, a to je totalan bedak auto.
Do juna kada planiram kupovati bit ce bolji izbor.Nadam se da ce doci kinezi.Ako ne budem imao sta da kupim kupit cu auto na metan za par godina pa onda preci na e auto.Za godinu dvije ce se u tom dijelu autoindustrije nesta iskristalisati.

Лимузина, хечбек или чак и купе у некој варијанти. Караван не. За сад су ми пажњу највише привукли Пежо 308, Ауди А1, А3..... Опел Астра Ј 1.4 enjoy ми делује интересантно мада не знам шта да очекујем од те марке аутомобила.....
Опел има мој ортак, много га хвали.

peugeot-3008-restyle-2020.jpg

Узео бих неки полован ауто до 14.000е, 2015. год и новији, изнад 130Ks, бензинац. Неке препоруке за аутомобил према овим критеријумима ?
Noviji benzinac i nemaš neki izbor ..Neka Mazda ,Toyota ,Honda a moze neki noviji VW sa 1,4 ..Vrlo lako mozes da ubodes prblematican auto ako budeš gledao Francuze pa i neke Japance

Back