Polovan ajfon 12

mario80

Stara legenda
Poruka
77.757
Žena ima 4se evo već osma godina, prima apdejte, rade gugl servisi... Menjala skoro displej stavili kineski odmah se pojavile fleke. Baterija pred kraj (originalna)

I gledam sad da joj uzmem 12 polovan. Mislio sam da mi prijateljica donese iz usa, od nekog crnca koji krizira da kupi polovan kaže nema i nije sigurno. Nudi mi refurbishrd 450 evra što ne dolazi u obzir.

Na kp vidim da ih prodaju otključan za 100+ evra. Pritom ili je razbijen ili zaključan ili sve zajedno. Cena ista.

Ne rade im kamere, nemaju mrežu, nemaju wifi, ne rade zvučnici, mikrofoni, crkle baterije, crkli dugmići, restartuju se, greju se. Nema šta nije riknulo a ženin 4 se nikada ništa. Kupljen nov ovde kod nas u radnji.

Jel moguće da je toliko loš ili ih ima puno pa se prodaju samo riknuti i kradeni?

Žena ima 4se evo već osma godina, prima apdejte, rade gugl servisi... Menjala skoro displej stavili kineski odmah se pojavile fleke. Baterija pred kraj (originalna)

I gledam sad da joj uzmem 12 polovan. Mislio sam da mi prijateljica donese iz usa, od nekog crnca koji krizira da kupi polovan kaže nema i nije sigurno. Nudi mi refurbishrd 450 evra što ne dolazi u obzir.

Na kp vidim da ih prodaju otključan za 100+ evra. Pritom ili je razbijen ili zaključan ili sve zajedno. Cena ista.

Ne rade im kamere, nemaju mrežu, nemaju wifi, ne rade zvučnici, mikrofoni, crkle baterije, crkli dugmići, restartuju se, greju se. Nema šta nije riknulo a ženin 4 se nikada ništa. Kupljen nov ovde kod nas u radnji.

Jel moguće da je toliko loš ili ih ima puno pa se prodaju samo riknuti i kradeni?
Postoje i novi telefoni, neki ljudi ih, zamisli, i kupuju.
Ne moras da novi Aple uzmes preko provajdera da te ne bi odrao za paket, mozes da kupis i kod prodavaca novih telefona LINK, LINK <-----
Ima da se kupi i u Gigatronshopu.

Uzgred, zar vi Topalovici ne koristite Krsomije? Ovde si godinama pisao o tome kako se mucite sa tom firmom. Pa se pitam sta je istina u tvom slucaju...

Na njihovom kp (craigslist) ima da se nađe od 100 evra za mini do 350 evra Pro sa čak 512 gB

Ima neki traže i po 550 jevra za MAX PRO

1000004303.jpg

Našao sam ovde kod nas 70-100€ 12 mini ali mi frka. Žena dobila od prijateljice 6 koji je radio neko vreme i sada ne prima kartice. Nijednu mrežu neće da aktivira.

Našao sam ovde kod nas 70-100€ 12 mini ali mi frka. Žena dobila od prijateljice 6 koji je radio neko vreme i sada ne prima kartice. Nijednu mrežu neće da aktivira.
6 je od pre sto godina, ne čudi me da neće da radi. Druga mreža.
Ja bih zagrizao ali da probaš na licu mesta da li će da aktivira karticu.

Jel može ajfon da radi pa posle neko da ga zajljuča i blokira? Da me sjebbe?
To zaključavanje radi provajder kada ti da dobar dil ali moraš s njima 2-3 godine. nakon toga moraš da ih zoveš da te oslobode (otključaju telefon).
Kada kupiš polovan, on mora da bude resetovan na fabrički status, a to znači da niko ne može da ima pristup.

Iskreno ne znam ni koja je mreža bila probao sam sve kartice i nijednu ne prihvata. Logično je da prihvata jednu mrežu ako je sa nje. E sad ja ga nisam odmah probao niti sam kreirao nalog možda je to problem?

E moji vi :lol:

Vise ajfona sam prebacila i bacila bukvalno/baterija im je sr.anje.

Ili ajfon otkljucan (USA) polovan .. cccc

Ili bolja opcija nov ovde/Samsung odlican izbor.
Tako bih ja.

Back