Polne osobine u tranziciji

• Začetnik teme Začetnik teme Betty
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Betty, ti se zaista prvi put srela sa muskom tracarom? Blago tebi.

Svi muskarci tracaraju, jedina razlika je u tome sto zene - bar je tako u mom iskustvu - sve manje tracaraju sto su pametnije, zaposlenije, strucnije itd. a kod muskaraca je to bas obrnuto - najvise tracaraju uspesni (strucni, obrazovani itd.) muskarci. I sto su stariji to su gori. Govorim o primitivnom tracanju, a ne o psiholoskoj analizi i filozofskim oPServacijama :)

muvalo:
Betty, ti se zaista prvi put srela sa muskom tracarom? Blago tebi.

Svi muskarci tracaraju, jedina razlika je u tome sto zene - bar je tako u mom iskustvu - sve manje tracaraju sto su pametnije, zaposlenije, strucnije itd. a kod muskaraca je to bas obrnuto - najvise tracaraju uspesni (strucni, obrazovani itd.) muskarci. I sto su stariji to su gori. Govorim o primitivnom tracanju, a ne o psiholoskoj analizi i filozofskim oPServacijama :)

:shock: :shock: :shock:
e jaoo.....:lol:
e,neću više da slušam o tome 8)
bolje je da ne znam valjda :lol:

Tracaju i zene i muskarci podjednako, ponekad sa zlom namerom, hoce da nekom napakoste, ali mnogo cesce sa namerom da uzdignu, prikazu boljim nego sto jeste svoj nacin zivota, postupke koje su ucinili ili cine tako sto ce "spustiti" onog o kome tracaju. Hrabre se i tese tracajuci ;-)

znači,. mila moja tarabice, da su muškarci sve frustriraniji ako se bave tračOm :P Pošto tračaju žene, osećaju se ugroženima od strane žena, jel? :D
Ipak sam ja u pravu. Ok su oni koji ne tračaju, bez obzira na status, stručnost, posao....:)

a jel ima neka tipično muška osobina koja se tako ružno zapatila među ženama, baš me zanima i to :D
(možda nekoj smrde noge :lol:)

Mislim Betty da ti je dolaskom 'tranzicije' neki chudan kiseonik udario na mozak. Omatorila si pa ti sve smeta.. chak i mu$ko trachanje :D haha
.. ili se zbog prirode posla vi$e druzhi$ sa mu$karcima pa zapazha$ neke stvari za koje ranije nisi marila, a oduvek su postojale. Mozhda je to vi$e izrazheno u tvojoj bran$i. Mu$karci u kapitalizmu i komunistichkim zemljama ne trachare.. ili trachare?

ma jel Klik nosi haltere u društvu?

U mojoj branši, u godinama u kojima su sada, više ne obraćaju pažnju na pol :lol:
a tračanje mi smeta, naravno. Zašto da mi ne smeta? Normalno da smara. Plus stvara se nezdrava atmosfera na duže staze. Kome to odgovara? Nikome.

Back