budi tu nek srce lupa kao da je prvi put!!!!! ostani ovu noc kad svi mi prete,zagrli me kao dete,sve svece sveta nek se za nas upale.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kriger:ma kakvi ruzno ,naprotiv,divno ,prelepo,bilo bi lepo da tako nesta vecno traje...![]()
desilo se nesta u mojim grudima sto nisam osetio dugo,dugo dugo.sad me cepa i razdire,mislim da se ta rec pise VOLETI.Sandrin:kriger:ma kakvi ruzno ,naprotiv,divno ,prelepo,bilo bi lepo da tako nesta vecno traje...![]()
A sta to tako lepo ako nije tajna?
kriger:desilo se nesta u mojim grudima sto nisam osetio dugo,dugo dugo.sad me cepa i razdire,mislim da se ta rec pise VOLETI.ops: OPISAO BI OVAKO:GIRL I FEEL NAKED WITHOUT YOU,I FEEL NAKED WITHOUT YOU IN MY HEAD...
ali kako to boli....,treperenje,pritisak,sve se vrti ,kao najblaze pijanstvo,Sandrin:Bas mi je drago zbog tebe a da budem iskrena pomalo ti i zavidim :wink:kriger:desilo se nesta u mojim grudima sto nisam osetio dugo,dugo dugo.sad me cepa i razdire,mislim da se ta rec pise VOLETI.ops: OPISAO BI OVAKO:GIRL I FEEL NAKED WITHOUT YOU,I FEEL NAKED WITHOUT YOU IN MY HEAD...
kriger:ali kako to boli....,treperenje,pritisak,sve se vrti ,kao najblaze pijanstvo,Sandrin:Bas mi je drago zbog tebe a da budem iskrena pomalo ti i zavidim :wink:kriger:desilo se nesta u mojim grudima sto nisam osetio dugo,dugo dugo.sad me cepa i razdire,mislim da se ta rec pise VOLETI.ops: OPISAO BI OVAKO:GIRL I FEEL NAKED WITHOUT YOU,I FEEL NAKED WITHOUT YOU IN MY HEAD...