poljubac i seks na prvom sastanku....

Ako ne dodje do poljupca na prvom sastanku, moj zakljucak je da ne zeli nista sa mnom!
Da sam ga inspirisala, pokusao bi nesto!
Ako je zelio, ali se pridrzava nepisanog pravila nista na prvom sastanku, onda ja ne zelim nista sa njim, od takvog muskarca nista dobbro ne moze da ispadne, samo muke i problemi!

pravila su tu da se ruse...:D:D...lepo zboris devojcice

Ako ne dodje do poljupca na prvom sastanku, moj zakljucak je da ne zeli nista sa mnom!
Da sam ga inspirisala, pokusao bi nesto!
Ako je zelio, ali se pridrzava nepisanog pravila nista na prvom sastanku, onda ja ne zelim nista sa njim, od takvog muskarca nista dobbro ne moze da ispadne, samo muke i problemi!

Možda je stidljiv i ne usudjuje se, treba im pružiti bar još jednu šansu.

ko sisa pravila! To su sve gluposti iz zenskih magazina, pa se muskarci, jadni, navuku ni krivi ni duzni!
Zamisli, najgore od svih, pravilo treceg dana! Pozovi, ali tek nakon tri dana! Kao, udari joj ceznju! Izazovi buru osjecanja kod doticne mlade dame, tako sto ces je ignorisati, i pokazati joj da ti ni malo nije stalo!
Ovo, ne znam kod koga moze da pali!
Zato, ja volim kada me odmah posle pozove, posalje poruku, i ushiceno kaze kako je proveo divno vece! Ma, milina ziva! Takvom muskarcu i to kako treba dati sansu!

Pre desetak dana na nekoj slavi, dobrostojeca i raspolozhena starina se priseca svoje mladosti i zamomchavanja. Kazhe da je imao tri sestre koje su ga nauchile ida igra kolo. Bio je medju najboljima u selu. Na neki crkveni praznik pola sela se okupilo ispred crkve i tada je bio obichaj da se povede kolo u kojem su hvatali naizmenichno momak-devojka-momak-devojka. U toku djuske je bilo par promena tj. predvajanja, kada se delovi kola prepletu medjusobno i ti se nadje$ pored nove partnerke, $to je tada bio lukavo smi$ljen nachin da djuska$ sa $to vi$e riba. I tako ovaj moj deda iz priche izbije sasvim sluchajno na chelo kola i to pored neke mlade koja mu se odmah dopala. To ga je osokolilo da igra najbolje $to ume i ostale stvari koje uz to idu. Kad se zavr$i kolo obichaj je nalagao da sa mladom koja je do tebe obidje$ TRI kruga oko crkve.. tako su se ljudi bolje upoznavali. Kontam da odatle potiche izraz "Mora da istrchi tri kruga" (pre nego $to neko dobije vaginu, usne ili se mlad par smuva)
Ne $kodi, a koristi

Da li vam se ovo nekada desilo.......da na brzinu preskocite sve prepreke i da dodjete do cilja....a vi devojke da li ste ponakad toliko popustljive na prvom sastanku....

Da da uvijek sam popustljiv prema djevojkama, bez obzira ako cak i ne zele ja se lijepo ponudim i izbacim im sve sto imam na repertoaru! kazem ako se slucajno predomislis oces da vidis sta imam i tako to....trudim se da ne odem praznih ruku!

Poljubac se podrazumeva na prvom sastanku..mislim,smorili bi se da celu noc samo pricate....Valjda je to zato sto ja obozavam da se ljubim...Nijedan od mojih bivsih nije mogao da izdrzi celu noc da se ljubi,a meni to nije predstavljalo problem...A sex????Paaaaa,zavisi od decka....Ako je neko ko to ume da zasluzi,onda sto da ne?!

Vidis pre jedno 5-6 godina meni se dogodilo nesto malo drugacije... Nije bio sastanak u pitanju vec jednostavno upoznali se onako usput preko prijatelja. Bio neki lep dan, zajebancija i slicno u krugu prijatelja, tek ona se zalepila za mene, da sam u jednom trenutku shvatio da ona hoce nesto od mene. E tu je nastao problem, jer ja nisam hteo nista od nje, a ona bila neka navalentna... vidis osetio sam se kao lovina i to mi je zasmetalo. Elem, da se vratim na temu, poljubac i seks na prvom sastanku obicno znace da ce taj sastanak biti i poslednji, i to je tako

Back