S1MCRO
Elita
- Poruka
- 23.126
Prva tranša do desetog sledećeg meseca, pretpostavljam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sasi da plate za ww2, a angli za kolonijalnu pljacku i genocid, dosta je bilo gledanja kroz prste, samo jos malo dok se rusija ustolici kao svetski policajac, ima da plate sve do poslednjeg centa anglosaksonski zavereniciPare na sunce svaburine![]()
zato su nam i postavili kolonijalnog upravnika vucica, da se vlasi ne doseteI mi bi mogli bar pola od ove sume.
Bravo, genijalan zaključak.zato su nam i postavili kolonijalnog upravnika vucica, da se vlasi ne dosete
zvaci taj snssendvic, i ne pravi se duhovit, kada nisiBravo, genijalan zaključak.
Duhovit?zvaci taj snssendvic, i ne pravi se duhovit, kada nisi
Ako bi mogao da mi kažeš malo preciznije koji su to "oni", koji su nam postavili Vučića.zato su nam i postavili kolonijalnog upravnika vucica, da se vlasi ne dosete
Vilijam Montgomeri, američki ambasador u Beogradu od 2001. do 2004. godine, u memoarima “Kad ovacije utihnu” objavio je detalje procesa stvaranja “postkosovske Srbije” i koji srpski političari su imali uloge u tom projektu. Pošto su stranke “demokratskog bloka” već bile pod američkim patronatom, osnovi Montgomerijev zadatak bio je vrbovanje lidera patriotskih stranaka. Dva razgovora s Ivicom Dačićem uverila su Montgomerija da od SPS-a neće biti koristi, za razbijanje nacionalnog i patriotskog bloka neophodna mu je pomoć Srpske radikalne stranke, odnosno njenih čelnih ljudi, koji su preuzeli komandu nad radikalima posle odlaska Vojislava Šešelja u Haški tribunal.Duhovit?
Ja sam mrtav ozbiljan.
Ali zato je ova tvoja izjava ne duhovita, ne smešna, nego urnebesno komična.
Ako bi mogao da mi kažeš malo preciznije koji su to "oni", koji su nam postavili Vučića.
Bio bih ti vrlo zahvalan.
Nemoj samo da počneš sa lupetanjima i nebulozama kao tvoj gazda, ako može konkretno, pošto izgleda da si upućen u srž stvari.
Жвакао би он да није крезуб.zvaci taj snssendvic, i ne pravi se duhovit, kada nisi
Bolje bez zuba nego bez mozga.Жвакао би он да није крезуб.
Mozda ne znas, istok Poljske je proruski. Ja nisam znao dok nisam isao na teren sa firmom u taj deo. Neverovatno ali istinitoSolc zapretio Poljskoj oduzimanjem teritorije ako istraju u zahtevima
Ko zna mozda dodje i do rata izmedju Poljske i Nemacke?
Uvek moze da pije jogurtЖвакао би он да није крезуб.
Ne bi trebalo da citiraš neke izmišljene podatke, samo pokazuješ koliko si sklon manipulacijama.Vilijam Montgomeri, američki ambasador u Beogradu od 2001. do 2004. godine, u memoarima “Kad ovacije utihnu” objavio je detalje procesa stvaranja “postkosovske Srbije” i koji srpski političari su imali uloge u tom projektu.
Nas su tretirali kao goru sortu. U sličnoj situaciji su Grci i Srbi", kazao je u jesen lider vladajuće stranke Pravo i Pravda Jaroslav Kačinjski.
da plate poljacima, ali i namaJa sam siguran da će merikanci naterati Švabove da plate.
Nedostaje jedna sitnica ... Srbi neće na Ruse.da plate poljacima, ali i nama
treba srbija isto da trazi, da se veze srpski sa poljskim zahtevom, da ne bude posle prosao voz, a srbija ode u bankrot
zar ne moze neko u srbiji da sastavi isto pismo i posalje americkim kongresu, kao i poljska?
ma, pusti ti to sto ti znas gde ide novac koga jos ni nema, to je drugo pitanje, svako svoje novce neka trosi kako hoceNedostaje jedna sitnica ... Srbi neće na Ruse.
Novac ide za pripremu Poljaka kao topovskog mesa protiv svemoćne Rusije.
To je prvo pitanje ... i odlučujućema, pusti ti to sto ti znas gde ide novac koga jos ni nema, to je drugo pitanje
to vi pismeni citajte montgomerijaNe bi trebalo da citiraš neke izmišljene podatke, samo pokazuješ koliko si sklon manipulacijama.
Kao i većina vas nepismenih.
Da li može originalni citat iz knjige, a ne Copy&Paste iz teksta nekog idiota?
pa, sta to nas briga?To je prvo pitanje ... i odlučujuće
Evo ovako,
Merikanci će naložiti Švabovima da isplate Poljake a onda će Poljaci za SVE pare kupiti oružje od merikanaca da ratuju protiv zlih Rusa (ili Putina) ... kako ti više odgovara.
Nas su tretirali kao goru sortu. U sličnoj situaciji su Grci i Srbi", kazao je u jesen lider vladajuće stranke Pravo i Pravda Jaroslav Kačinjski.
Već sam ti dao odgovor!pa, sta to nas briga?
kupimo i mi oruzje od amera - za te NEMACKE NOVCE ISPLACENE NAMA
ne granicimo se mi sa rusijom kao poljska, pa da cemo da ratujemo sa rusijom, niti kao poljaci idemo u ukrajnu vec sada
ma, mi ameri ako se latimo posla, bice paraDobiće NIŠTA, samo se nadam da će glupi Poljaci da nastave da urlikaju na EU, pa će ta EU da ih izbaci i onda nema para.