Poljska slobodna ! ProTramp i ProPutinov kandidat Euroskeptik Navrocki novi predsednik Poljske. ProEU kandidat nokautiran na izborima za predsednika

Poljska dobila novog predsednika Euroskeptika Navrockog. Šta ovo znači ubuduće ?.

• Evropa se oslobađa EUfanatika i ratnohuškača, odzvonilo im je

glasova: 5 50,0%
  • Sledeći pada EUfanatik i marioneta Aco Usaid Vučić poslednji EUtaliban u Srbiji

glasova: 3 30,0%
  • U tolikoj su manjini EUtalibani u Poljskoj, da nisu mogli ni da pokradu izbore

glasova: 0 0,0%
  • Poljska ide putem populizma kao i sve ostale ex-komunističke prćije

glasova: 2 20,0%

• Ukupno glasova
    10

U Poljskoj na izborima pobedio ProTrampov i Proputinov kandidat Euroskeptik Karol Navrocki.

Do nogu potučen ProEU i Liberalni kandidat Rafal Trzaskovski.

ANKETA šta ovo znači ubuduće !
ovo znaci da je rusija nayebala

Navrocki je na crnoj listi ruske tajne sluzbe a mislim i da ima poternica ruskih vlasti za njega zbog antiruskih stavova i ostranjivanja svih spomenika crvene armije i sssra u poljskoj

Svako ima pravo na svoj izbor. Snaga EU je u njihovom ujedinjenju. Kad imaš veliki broj manjih država, jači si kad se držiš zajedno. Ali ako oni hoće samostalno, nema problema. Verovatno će ubrzo postati ruska gubernija. Posle kad budu hteli nazad u EU, ima Putin da kaže... "a ne, sad se ja pitam u koje saveze može a u koje ne može moja gubernija" ;)

Šta mu ovo znači da je novi Poljski predsednik EUROSCEPTIC ?
Prevedi mi ti, vidim da si upućen u te stvari ?
To što je euroskeptik ne znači obavezno da je za Putina. Nisu svi euroskeptici obožavaoci masovnih ubica i notornih zločinaca.

Taj sigurno nije za Putlera.
On, baš kao i onaj drugi koji je izgubio od njega, obojica su za daljnje povećanje izdvajanja za modernizaciju i jačanje vojske.
To sigurno ne misli zbog EU...
Njegove iskre više idu prema vladi, to je njihova unutarnja stvar. Neće biti većih zaokreta u politici. Razlika je samo u tome što je on vidio da ljudi puše Trump spiku pa se ukrcao na taj vagon...

ProTrampov je. Što se Rusije tiče on recimo smatra da je velika greška bila to što se Evropa energetski vezala za nju. Slažem se.

Ja ne vidim tu nikakav problem. Osnovni principi trgovanja, ja tebi gas, ti meni novac ili nešto drugo u naturi.

Sada taj gas plaćaju višestruko više.

Evropa treba da bude u savezu sa Rusijom a ne da bude neprijatelj.

Ja bi maknuo svakog ko otvoreno hoće opšti rat.

Veći problem su migranti koji će Evropu da samelju kad tad. Onda kada pozovu Ruse da pomognu, Rusi će reći samo njet.

Back