Poljska pokreće lutriju da bi motivisala ljude da se vakcinišu: Najsrećnijem više od 270.000 dolara

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Na mene je familija vrsila pritisak sa svih strana i urodilo je plodom.
Zelio sam Sinopharm vakcinu , na kraju sam pristao na Pfizera, prijavio se svom doktoru opce prakse i cekam poziv.
Samo da me vise prestanu pilati.

S jedne strane pretrazujem po netu grobna mjesta, a s druge strane se zelim vakcinirati.

Poslednja izmena od moderatora:
Zelio sam Sinopharm vakcinu , na kraju sam pristao na Pfizera, prijavio se svom doktoru opce prakse i cekam poziv.

S jedne strane pretrazujem po netu grobna mjesta, a s druge strane se zelim vakcinirati.
pritisak je veliki, znaju oni šta rade. Tolike nove fabrike specifično za kovid vakcine se otvaraju. Treba tu robu negde trošiti. U kontinuitetu

pritisak je veliki, znaju oni šta rade. Tolike nove fabrike specifično za kovid vakcine se otvaraju. Treba tu robu negde trošiti. U kontinuitetu
Mene su svi prijekorno pogledali.
Cak i moj caca koji je antisemit poput mene i rekao da nece primati vakcinu, primio je prvu dozu i to bas Pfizerovu, jos je naglasio da nijednu drugu ne bi primio.

Ma nek me izbodu iglama i zabiju crijevo u guzicu, vakcinacija je mukte, a ja ako pozivim iducih sedam godina obsvit cu sve sto na ovom svijetu imam za obavit i nsdam se da cu do tada imati ustedjeno za pristojnu grobnicu, koju bi nakon toga konacno iskoristio.
Toliko besciljno lutam, da me tek neke tekuce obveze odrzavaju na zivotu.

Mene su svi prijekorno pogledali.
Cak i moj caca koji je antisemit poput mene i rekao da nece primati vakcinu, primio je prvu dozu i to bas Pfizerovu, jos je naglasio da nijednu drugu ne bi primio.

Ma nek me izbodu iglama i zabiju crijevo u guzicu, vakcinacija je mukte, a ja ako pozivim iducih sedam godina obsvit cu sve sto na ovom svijetu imam za obavit i nsdam se da cu do tada imati ustedjeno za pristojnu grobnicu, koju bi nakon toga konacno iskoristio.
Toliko besciljno lutam, da me tek neke tekuce obveze odrzavaju na zivotu.
uglavnom, sklanjaš se da ne budeš na vetrometini?
Ogroman broj ljudi se vakcinisao Fajzerovom i mahom su svi preživeli ;) Da li će imati i kakve dugotrajne posledice će tek da se vidi, a mnogima je svejedno.

uglavnom, sklanjaš se da ne budeš na vetrometini?
Ogroman broj ljudi se vakcinisao Fajzerovom i mahom su svi preživeli ;) Da li će imati i kakve dugotrajne posledice će tek da se vidi, a mnogima je svejedno.
Ma ne zelim da me ljudi pilaju, a iskreno... pa sta mi se toliko lose moze dododiti?

Ono moje izvirno odbijanje Pfizerove ili bilo koje druge vakcine osim kineske, zapravo je djetinje inacenje.
Ne mogu sada reci da me itko prisiljavao, ali skuzio sam da se moj stari koji je rekao da se nikako nece vakcinirati, tonna kraju ucinio, samo da mene na to potakne.

Ma ne zelim da me ljudi pilaju, a iskreno... pa sta mi se toliko lose moze dododiti?

Ono moje izvirno odbijanje Pfizerove ili bilo koje druge vakcine osim kineske, zapravo je djetinje inacenje.
Ne mogu sada reci da me itko prisiljavao, ali skuzio sam da se moj stari koji je rekao da se nikako nece vakcinirati, tonna kraju ucinio, samo da mene na to potakne.
a vidi razgovor o vakcini! Ne pominjemo da je ona dobra i da može da pomogne nego se koncentrišemo na to da nije toliko loša da nas ubije...

na beogradu si pisao da si se vakcinisao ..a sada da cekas poziv..koji ti nije potreban, mozes da odes na bilo koji pukt i vakcinises se
a rekla sam ti koje su prednosti fajzera..tako da se ne brines i ne trazis grobna mesta..morbidno je i nije cak ni za šalu

na beogradu si pisao da si se vakcinisao ..a sada da cekas poziv..koji ti nije potreban, mozes da odes na bilo koji pukt i vakcinises se
a rekla sam ti koje su prednosti fajzera..tako da se ne brines i ne trazis grobna mesta..morbidno je i nije cak ni za šalu
Gdje sam pisao da sam se vakcinisao?
Link.
Nisam.
Prijavio sam se prije desetak dana i receno mi je da cu dobiti poziv.
Ne trazim grobno mjesto zbog Pfizera, vec zato sto si sa ovim svijetom vise nemam sta reci.

u svakoj propagandi se krije politika..i kod nas vucic racuna na glasove vezano za vakcinisanje
ali na to ne treba obracati paznju vec se vakcinisati i sebe koliko toliko zastititi od virusa
there you go,covid ujdurma je čista politika ja to govorim sve vreme ali nikad nisam negirao postojanje virusa kao neki,na kraju krajeva preležao sam ga

there you go,covid ujdurma je čista politika ja to govorim sve vreme ali nikad nisam negirao postojanje virusa kao neki,na kraju krajeva preležao sam ga
politicari oriste svaku situaciju da preokrnu u svoju korist pa i zadravlje stanovnistva
ti ako si prelezao koronu onda znas kakav je to virus i koliko opasan i da vakcina ne moze da
nas zastiti 100% ali moze da doprinese da ukoliko zakacimo virus to bude u blazoj formi

politicari oriste svaku situaciju da preokrnu u svoju korist pa i zadravlje stanovnistva
ti ako si prelezao koronu onda znas kakav je to virus i koliko opasan i da vakcina ne moze da
nas zastiti 100% ali moze da doprinese da ukoliko zakacimo virus to bude u blazoj formi
nemam ništa protiv ljudi koji žele da se imunizuju preko vakcinacije nervira me ta histerija koja je pokrenuta kao da nam preti srednjovekovna kuga a ne virus koji kod 80% zaraženih ispoljava nikakve ili relativno lakše simptome takav je i moj bio slučaj 7 dana iritantnog suvog kašlja i bola u grlu,malaksalost,curenje nosa...i to je to. obzirom da sam to prošao u februaru prošle godine kapiram da sam se imunizovao jer prosto nisam opet oboleo skroz sam zdrav a kažu da asimptomatski ne šire virus tako da ne može niko da mi prebaci to kao misliš samo na sebe možeš nekoga za zaraziš zato moraš da se vakcinišeš itd. ja do daljneg ne vidim potrebu da se vakcinišem

Kakva bre familija da vrsi pritisak ,ja bi ih terao u 3 lpm ,meni to ne sme niko da pomene .

Ma
Kakva bre familija da vrsi pritisak ,ja bi ih terao u 3 lpm ,meni to ne sme niko da pomene .
Ma nije mi se uopce dalo raspravljati pa sam isao linijom manjeg otpora.
Od uze i sire rodbine, svi blabla, trebao bi.
Nije da su me tjerali vec dobronamjerno savjetovali.... u biti ja bi i primio vakcinu, ali onu kinesku, Pfizerovu sam zelio izbjeci, ali sta je tu je.
Na kraju krajeva, nece mi od toga nista biti sto nece i drugima.

Evo sada sam starog nazvao na mobitel, kaze da je dosao na red za tjedan dana, ne iskljucuje da je zbog toga sto ga iz te ambulante znaju.
Kaze da je bas o tome pricao s osobljem, ovisi najvise o tome koliki je odaziv, to znaci da u jednoj ambulanti mozes na red doci za desetak dana dok drugdje moze biti i da cekas po mjesec, dva.

Back